Vojtěch Hýbl (VVRH)

Je velice hezký, ale chybí mi tam vkládání souborů, např. pdf nebo word. Vše ostatní je dokonalejší, díky také za lepší vkládání tabulek.

Jan Škrášek

Vkladani souboru nebude (editor to nejak specialne neumi a nechceme to dodelavat). Ale, nahrat soubor muze clovek napr. do Materiálů nebo pokud ma spolecenstvi, tak to taky umoznuje vlozit soubory. Na tyto soubory pak samozrejme muze odkazat z blogu.

amperijas

Rada bych zbavila knich co studejni materil co delala ty modlitby cena o30-50%menši než puvodni cena a žadne kuchařke recepiky a modlitby adt jen osobni deniček bude nic jen deniček a byla jest vetmamce jarni zavitky mela kofolu platila jsem 55kč

Vojtěch Hýbl (VVRH)

Dobře, díky za radu. Ikonku "materiály" jsem ještě nepoužil. V onom blogu mi jde o společenství, takže cesta je. Co se týče těch, které už byly nahrány v rámci blogu - půjdou otevřít? Pokud by nešly, nastal by mi malý problém, protože v rámci Infolistů farnosti je těch souborů už několik set, v rámci mého blogu se také sem tam nějaký ten soubor najde, ale to už by mě tak netrápilo.

Jan Škrášek

Se starymi soubory se nic nedeje, budou fungovat.

Vojtěch Hýbl (VVRH)

To je dobře, to se mi ulevilo.Díky.

Zobrazit 6 komentářů »