Ankety k tématu měsíce jsou tu! :) Hlasuj na úvodní stránce! Brzy zprovozníme ankety i pro tebe - budeš si moci vytvářet anktery vlastní :)

Aneta Macanová

kéž by se všichni odborníci na internet a ankety přidali do týmu signálů a pomohli nám je dál rozvíjet :-) myslím, že žádný jiný web s takovým rozsahem nefunguje s tak malým počtem vývojářů... v posledním roce to číslo bylo: 1 :-D (a to vývojový tým v tomhle složení stihl udělat i mobilní verzi) takže díky @hrach :-)

doser

@hrach: asi jsme si úplně neporozuměli, já nelobuji pro tlačítko, v žádném případě (tlačítko skutečně nemá smysl), šlo mi především o chování po odeslání ankety, které se mi nezdá. Já jsem rád, že signály vyvíjíte, nicméně myslím si, že tohle se úplně nepovedlo. A to, že někdo řekne o tvojí práci, že se mu na ní nelíbí nějaké detaily, snad není špatně, naopak by to pro tebe mohla být cenná zpětná vazba, co se dá vylepšit. Jinak souhlas s @thompson. Konec diskuze z mé strany:)

Zobrazit 29 komentářů »

Signály.cz jsou nyní dostupné i přes protokol IPv6 a doména je podepsaná pomocí technologie DNSSEC. Přeji příjemné surfování :-)

Co je IPv6: http://www.nix.cz/cz/ipv6
Co je DNSSEC: http://www.dnssec.cz

had

@obiskywalker: to ale předpokládá, že to budeš s sebou někde tahat na flešce pořád, když někde poběžíš opravovat sebemenší detail na síti... (ať už program, nebo napsaný v texťáku), opravdu praktické pro administrátory sítí. :)

ObiSkyWalker

@had: Měl jsem na myali vzdálenou konfiguraci. Ale i tak, v dnešní době smartphonů a tabletů flashka nehrozí :-)

Zobrazit 14 komentářů »

Další pozdrav z vývojového víkendu signály.cz patří těm, kteří chtějí, aby jim neunikl žádný příspěvek z nějakého konkrétního blogu..

Už dříve fungovala funkce "Přidat do sledovaných", která vás o novém blogovém příspěvku informovala přes ohlášky, ale před půl rokem se nám ji podařilo z některých blogů neúmyslně odstranit. Odedneška je už zase na všech blozích přístupná. Najdete ji většinou vpravo nahoře na libovolné stránce blogu.

Mimochodem, máte už svůj signálácký blog?

toxman

A co takhle umožnit anonymní i "veřejné" sledování blogu? ;) Konečné (třeba i změnitelné) rozhodnutí by zůstalo na sledovateli...

dorzik

tojo mas pravdu

Zobrazit 10 komentářů »

První pozdrav z vývojového víkendu je pro ty z vás, kteří víte co znamená RSS a víte jak je využít. Nově je najdete na nástěnkách společenství a uživatelů v menu s ikonkou ozubeného kolečka vpravo nahoře. Můžete šířit např. RSS výběru z blogů: www.signaly.cz/dnes/rss

HejTi

Ještě jsem přidal RSS s.magazínu a z jedné vlny:
https://www.signaly.cz/smagazin/rss
https://www.signaly.cz/zjednevlny/rss

RSS jsou už využita na www.katyd.cz, kde jsou díky tomu odkazy na výběry z blogů @dnes a články s.magazínu.

Zobrazit 1 komentář »