Nově u svého blogu naleznete v menu odkazy do jeho administrace, při čtení článku taky odkaz pro jeho editaci.

Napsat komentář »

Tak, a už používáme všichni povinně SSL verzi. :)

Jan Škrášek

No, to se tyka spis redakce, ktera kdyz si chtela upravit nejaky blog, tak jeji styly vpodstate resila pres vlastni styly, ted je redakce ma pripravene zvlast :)

toxman

Á, tak to jo... Díky za osvětlení. :)

Zobrazit 18 komentářů »

Nově je lehce upraven výpis příspěvků na nástěnce. Pod každým příspěvěkem je nyní nejdříve odkaz na "Líbí se mi", po té komentovací, poté až datum. Tlačiko nesledování, či smazání příspěvku bylo přesunoto do mini-menu, které je symbolizováno vlnkou vpravo. (Do budoucnosti jsou k tomu ještě nějaké plány ;))

Zobrazit 11 komentářů »

Nove si take muzete seradit kategorie sveho blogu dle libosti.

Napsat komentář »

Byly nasazeny rozsahle zmeny v jadru blogu. Situaci sleduji, nemeli by se objevovat zadne zasadni chyby. Pro uzivatele viditelne novinky jsou:
- nova sharovaci tlaticka
- upravena adresa administrace blogu - nyni lepe zapamatovatelna

HejTi

Tak to jsi mě dostal, jsem s tím počítal, že něco takového bude určitě umožňovat, ale vlastně to docela chápu - on i facebook defacto svoje lajkovací tlačítko propojuje s tím sdílením. Nj. chtělo by to, aby se propojily SIG s FB a G+ a když by někdo kliknul na "líbí se mi to", tak by se mu to zároveň lajklo na FB a plusknulo na G+. FB by to snad umět měl... Mno ale jsou důležitější věci. :-)

HejTi

Hahá, tak už to G+ taky umožňuje. Díky za nasazení!

Zobrazit 15 komentářů »