Vážení uživatelé, připravili jsme pro vás důležitou novinku - zabezpečený přístup přes SSL protokol.
Než dané zabezpečení nasadíme jako povinné, bylo by skvělé, kdyby jste jej otestovali - zabezpečenou verzi signálů najdete na adrese https://www.signaly.cz. Prosím, pokud vám bude fongovat něco jinak, než na nezabezpečné verzi, dejte nám vědět. Díky.

Jan Hlaváček

Jo díky, tak to už bude opravený, naposledy to bylo právě tak před čtrnácti dny.

doser

Signály mám v prohlížeči zaplé pořád a nezaznamenal jsem ve Firefoxu žádný problém.

Zobrazit 49 komentářů »

Omlouváme se všem uživatelům za dnešní výpadek, který vznikl pravděpodobně z důvodu chyby při zálohování databáze, takže byly signály.cz od 4.00 do 7.30 nedostupné.

ObiSkyWalker

Vypadá to, že problém bude jiného rázu, jelikož před chvílí došlo opět k přetížení databáze. Zkusím tomu přijít na kloub.

HejTi

Díky obi, že to řešíš!

ObiSkyWalker

Problém byl nejspíše ve špatném nastavení databáze, uvidíme, jestli se problém v blízké době projeví znovu.

ObiSkyWalker

Tak problém stále přetrvává... pokračujeme v hledání příčiny.

Zobrazit 4 komentáře »

Možnost změnit si formát zobrazovaného jména (tzn. to co se objevuje vedle všech vašich komentářů, statusů apod.) na něco jiného než nick je nyní možné pouze pro autorizované uživatele. Objevily se totiž případy zneužívání této funkce právě neautorizovanými uživateli.

Pokud nejste autorizovaní a chcete jiný formát zobrazovaného jména, je to jednoduché - nechejte se autorizovat - krom této výhody získáte spoustu jiných a hlavně pomůžete tomu, aby tato sociální síť byla méně anonymní a více bezpečná.

Více viz: http://tym.signaly.cz/0708/autorizace-2

skaut-Franta

Toto pro mě není moc dobrá zpráva...protože si zase lidi budou zvykat zpátky na nick...ale snad si zvyknou. Pokud totiž nechci, aby můj profil na signály, šel najít přes vyhledávač, nemůžu tu mít jméno. I když si nastavím, že můj profil nemá jít najít, tak to jméno najde v profilech jiných lidí, kteří svůj profil mají veřejný. Proto tu nemám celé jméno. Tohle je asi největší důvod, proč nejsem autorizovaný.

HejTi

Chápu, bohužel to tak fakt nešlo nechat...

Nicméně už delší dobu je naplánováno, že se naprogramuje možnost změny nicku, tak to třeba pomůže...

skaut-Franta

Tak budu věřit, že to bylo nutné :-) I když se nikde nezmiňujete, o co konkrétně šlo. Změna nicku by byla super... Ale tak, po pravdě, ono na tom až tak nesejde... Primární sociální sítí to pro mě signály nejsou a asi nikdy z definice nebudou. Svůj smysl mají i takhle a není to klíčová funkce :)

kacarovi3

My autorizovaní,smíme se dovědět,komu byl smazán profil a z jakého důvodu?Narazil jsem na anonymní nick,člověka,který pomlouvá a ničí přátelství druhých lidí.Byl tu na signálech pár let pod jiným nickem i s fotkou.Píše,že odešel sám ale jeho chování vyvolává podezření a nechci někomu tímto podezřením ublížit.

Zobrazit 4 komentáře »

Čerstvé pomeranče a melouny vám nabídnout nemůžeme, ale aspoň budete mít teď na dole na každé stránce přehled toho nejčerstvějšího od autorizovaných uživatelů z celých signály.cz.

Díky @hrach za pomoc s doladěním grafiky!

Filip

navíc jde to vidět na hlavní stránce signálů, i když nejsem přihlášený a to se mi prostě moc nelíbí...

HejTi

@filip - když si na nástěnce svojí či společenství nastavíš, že věci na ní má vidět jen dané společenství, tak i kdyby se to objevilo dole na liště, tak by to nemělo jít zobrazit. Jestli jde, tak nám napiš přesně o co šlo, abychom to mohli prozkoumat.

Zobrazit 13 komentářů »

Eshop: byla upravena grafika a hlavne nektere chyby! ;)

HejTi

Btw. kdyby někdo nevěděl o co go: http://www.signaly.cz/obchod

Zobrazit 1 komentář »

Byla opravena občasná chyba, kdy perex blogového zápisku rozhodil design celého blogu.

Napsat komentář »