Novinky fotoalb:
- ajaxove prochazeni by jiz melo fungovat ve vsech normalnich ;) prohlizecich :) tedy IE, starsi Firefox i Opera.

tapak

no, ne :) paráda

Nešel by zkrátit ten fade off mezi fotkama? I když je fotka už načtená v počítači, tak na ni musím "čekat". Když člověk chce proklikat album, aby rychle něco našel a nejde to vidět v miniaturách, tak je lepší, když se fotka zobrazí okamžitě, když je načtená než se zpožděním nějakého přechodu.

Jan Škrášek

Upraveno, nicmene maly fadeout sem tam nechal; jeho odstraneni by prineslo mnohem horsi dusledky - stejne se tahaji data ze serveru - par ms to trva a s tim fadeoutem je to takovy opticky klam, vypada ta doba kratseji.

Piki

Hlásím že v Opeře mi to jede skvěle. Pěkně jsi to udělal :)

solipso

Napadá mě ještě, že by bylo dobré v osobních informacích políčko pro stav, aby se to tu mohlo snáze párovat. Navrhuju "svobodný, duchovní, manželský, nechci uvést". Ti, co někoho hledaj by dali Svobodný a bylo by jasno. A já bych si dal Manželský, aby mé obdivovatelky hned věděly na čem jsou :) a nedělaly si zbytečné naděje.

Zobrazit 5 komentářů »

Novinky fotoalb:
Pokud používáte moderní prohlížeč podporující HTML5 (Firefox 4, Google Chorme 6+), pak se vám nyní budou prohlížet fotoalba mnohem lépe, nyní pomocí tzv. AJAXU. Stránka by neměla přeskakovat, ani problikávat, vše by mělo být krásné animované ;)

Jan Škrášek

Stížnosti/navrhy nepatří do novinek ale do podpory ;)
A jinak: Stay tuned! Ajaxové procházení bude i pro IE a starší FF, či snad pro Operu (ta jediná zatím nefunguje - nesnáším ji!)


Pavloš

Aha, vidíš to! :-D Já jsem si to všiml až když jsi mě na to upozornil, že to píši jinam.. :-) Jsem nějak nerozlišoval ty dvě spol., ale bral jsem to spíše jako jedno.. :-) Sorry!

Zobrazit 8 komentářů »

Novinky vzkazu:
- tlacitko pro odpoved do vlakna ma nyni popis "Odpovedet", nebo "Odpovedet vsem", nyni snad uz nebude dochazet k omylum, ze clovek mysli, ze odpovida pouze autorovi.
- na vypisu vlaken je u tech beznych fotka a jmeno vzdy cloveka, ktery jako posledni prispel do vlakna. Pokud vlakno ma vice prijemcu, je to uvedevo v zavorce.

jirka-fikar

Hm, vypadá to, že to nezabírá, fur ve vzkazech vidim hlavně sebe. A blbě se to luští, co je komunikace s kým.

skaut-Franta

potvrzuji, pořád stejné :-)

Zobrazit 7 komentářů »

Víkendovými novinkami jsou také:

- možnost předat správcovství společenství jinému uživateli

- možnost společenství smazat (zatím jdou mazat jen ta, která nemají založený blog)

majkiii

Vyřešení předání správcovství je dobrá věc, hned jsem toho využila :-)

Zobrazit 6 komentářů »

Druhou novinkou je optimalizace a oprava nahrávání fotek. Už by něměly být tak rozmazané. Pokud zaznamenáte problémy, prosím kontaktujte mě. Do budoucna bude kvalita jetě zlepšena!

Napsat komentář »

První novinkou z vývojového víkendu je možnost v nastavení spravovat koho ze svých přátel a společenství chcete nebo naopak nechcete sledovat v Co se děje.

Adalberto

Ještě bych uvítal možnost spravovat, co se zobrazí v ohláškách.

HejTi

Víme o tom, nejdříve ohlášky opravíme, aby fungovaly dobře tak jak jsou teď, potom začneme s lepšími možnostmi filtrace než jen podle celého společenství, resp. přítele.

juniper

a bude uděláno i to shlukování abych se jednotlivými příspěvky nemusel proklikávat, tak jak to bylo v předchozí verzi?

HejTi

Ano, bude.

Zobrazit 4 komentáře »

Vítáme Tě na novém serveru! Po půlroce stěhování ze serveru na server se signály.cz snad už na delší čas zabydlely na zcela novém serveru, který jsme pojmenovali Metod. Doufáme, že tentokrát se přesun podařil bez problémů, stejně ale prosíme o shovívavost v nejbližších dnech s případnou horší odezvou, než se nám podaří server vyladit.

Jan Hlaváček

Opět nový server? Tak aspoň někde prosím zveřeněte nejaké parametry a fotky, ať člověk ví, co mu zpracovává příspěvky. ;-)

HejTi

Jj. věnujeme mu víc pozornosti, aktualizujeme profilovou fotku na www.signaly.cz/system apod. :-)

Zobrazit 3 komentáře »