Andrea Hýblová (Neposeda)

Neposeda / Andrea Hýblová

V celibátu

Jsem doma u mých "ateistických" rodičů. Opět je DOSTALA sr Suor Cristina Scuccia. Tak jsme se dívali na druhou píseň a pak jsem přeložila její status z fb: Io sono una suora che ha il desiderio di raccontare a tutti la gioia di aver incontrato Gesù attraverso i doni che Lui stesso mi ha dato. Vorrei che tutti scoprissero quanto Lui ci ama e quanto Lui sia ‘creativo’ con ciascun uomo. Per ognuno di noi c’è un disegno, ma tante volte noi poniamo limiti a questo disegno. Se avessimo più fiducia in Lui questo disegno potrebbe diventare un capolavoro. Il mio sogno, ad esempio, era quello di… Zobrazit více

Jsem doma u mých "ateistických" rodičů. Opět je DOSTALA sr Suor Cristina Scuccia. Tak jsme se dívali na druhou píseň a pak jsem přeložila její status z fb: Io sono una suora che ha il desiderio di raccontare a tutti la gioia di aver incontrato Gesù attraverso i doni che Lui stesso mi ha dato. Vorrei che tutti scoprissero quanto Lui ci ama e quanto Lui sia ‘creativo’ con ciascun uomo. Per ognuno di noi c’è un disegno, ma tante volte noi poniamo limiti a questo disegno. Se avessimo più fiducia in Lui questo disegno potrebbe diventare un capolavoro. Il mio sogno, ad esempio, era quello di diventare una cantante. .... (pokračování viz 1. komentář)
https://www.youtube.com/watch?v=Aex0f0j7EWk#t=289

Andrea Hýblová (Neposeda)

(pokračování textu ze statusu) Il Signore si è servito di questo mio desiderio per chiamarmi a sé, mi ha chiamato ad una vita nuova e mi sta portando a realizzare questo sogno secondo la sua volontà e in una maniera che nemmeno io potevo immaginare. Il Signore mi stupisce ogni giorno, credeteci anche voi, il Signore ha tanti regali per ognuno di noi. (Sr. Cristina)

Krasnazena

Andrejko, přeložíš to i do češtiny?

Andrea Hýblová (Neposeda)

"Jsem sestra, která by si jen přála vyprávět všem radost ze setkání s Ježíšem skrze dary, které mi On sám dal. Chtěla bych, aby všichni objevili, jak moc nás má rád a jak moc je kreativní s každým z nás. Pro každého z nás existuje Boží plán, ale velmi často tomuto plánu my sami klademe omezení. Kdybychom mu víc důvěřovali, mohl by se tento plán stát mistrovským dílem. Mým přáním například bylo stát se zpěvačkou. A Pán využil tohoto mého přání, aby si mě k sobě povolal, aby mě povolal k novému životu, a vede mě teď k tomu, abych tento svůj sen uskutečnila podle jeho vůle a způsobem, který bych si ani já sama nedokázala představit. Každý den mě Pán udivuje. Věřte tomu i vy: Pán má pro každého z nás spoustu darů." (sestra Cristina)

Zobrazit 3 komentáře »