Andrea Hýblová (Neposeda)

Neposeda / Andrea Hýblová

V celibátu

ŽENSKÉ ZBRANĚ: "Herodias proto na něj zanevřela a nejraději by ho připravila o život, ale nemohla... Naskytla se vhodná chvíle, když Herodes na své narozeniny vystrojil hostinu svým hodnostářům, důstojníkům a významným lidem z Galileje. Vstoupila tam i dcera té Herodiady a tančila....zeptala se matky: Co bych si měla žádat? Ta odpověděla: Hlavu Jana Křtitele (Mk 6,14-29). ==) Tenhle úryvek mne často uvede do zpytování, o co usiluji svou ženskou taktikou?! Co v sobě nosím za neodpuštění, která si žádají odvetu? Dnes už nejsem tak záludná, ale stále vytahuji své ženské zbraně místo abych je… Zobrazit více

ŽENSKÉ ZBRANĚ: "Herodias proto na něj zanevřela a nejraději by ho připravila o život, ale nemohla... Naskytla se vhodná chvíle, když Herodes na své narozeniny vystrojil hostinu svým hodnostářům, důstojníkům a významným lidem z Galileje. Vstoupila tam i dcera té Herodiady a tančila....zeptala se matky: Co bych si měla žádat? Ta odpověděla: Hlavu Jana Křtitele (Mk 6,14-29). ==) Tenhle úryvek mne často uvede do zpytování, o co usiluji svou ženskou taktikou?! Co v sobě nosím za neodpuštění, která si žádají odvetu? Dnes už nejsem tak záludná, ale stále vytahuji své ženské zbraně místo abych je používala jako dary od Pána pro to, aby svět byl kreativnější a něžnější... Maria, ženo něžnosti a nevinnosti, chraň mé srdce i mysl.

Andrea Hýblová (Neposeda)

E-M, mluvím tu vždy o sobě, všechna ta rozjímání se týkají mě. To jen tak, že to zevšeobecňuju. A já jsem fakt zjistila, že umím být mrcha. A protože to vím, dávám si o to větší pozor, abych se tomu vyvarovala.

Ester-Michael

když použiješ "ženská" (taktika atd.), tak to je podle mě zevšeobecnění....

dobře, beru to na vědomí, že to bylo myšlený jinak.... Díky.

Zobrazit 7 komentářů »