Andrea Hýblová (Neposeda)

Neposeda / Andrea Hýblová

V celibátu

Věci minulé nezměníme (pokud se tedy nevydáme cestou překrucování). Je tedy na každém přijmout současnost a žít ji tak, aby se změnil výhled do budoucnosti.

sacman

přijmout současnost ? souhlasím. Ale proč mlčet k tomu jak ty volby byly vyhrány? jasně s výsledkem se smíříme...co jiného nakonec. Ale proč se smiřovat s tím že "účel světí prostředky"? ikdyž ten boj nelze během života vyhrát, stejně se musí bojovat... musíme se ozvat, když se k vítězství použijou všechny prostředky... když se neozveme, nebo se "jen" smíříme se situací....to už je krok k rezignaci.

Andrea Hýblová (Neposeda)

Já raději energii věnuji stavění ne boření, z toho nikdy nic nebylo... Kdo ví, že šlo o podfuky, ten to ví. A kdo neví, nechce. Raději budu do budoucna hledat kandidáta s jasným programem a vystupováním, slušnost je hezká věc (když je tedy opravdu stálá), ale dost mi to nestačilo...

Angelo23

Jako třeba pana Karase? Ten má vše potřebné, ale stejně dalo mnoho lidí i katolíků v podpisové akci přednos panu Francovi, snad možná i proto, že vypadá zajímavěji.

Zobrazit 3 komentáře »