Letošní rok
Rok 2023
Rok 2022
Rok 2021
Rok 2020
Rok 2019
Rok 2018
Rok 2017
Rok 2016
Rok 2015
Rok 2014
Rok 2013
Rok 2012
Rok 2011
Rok 2010
Rok 2009
Rok 2008
Rok 2007
Napsat komentář »
Napsat komentář »

Rychlejší bere! A tenhle titul v našem skladu čítá posledních 5 ks a v knihkupectví rovněž. Kdo četl Jako laň na výšinách... Tak tohle je druhý díl (dotisk nebude)!
http://www.paulinky.cz/obchod/detail/Na-horach-balzamovych

Napsat komentář »

Pokud máte o tento titul zájem, zapište se. Dotisk bude jen v nízkém nákladu (už nemáme práva). Vyjde 5. 5. a bude to asi smršť.
http://www.paulinky.cz/obchod/detail/Dobra-zprava-o-sexu-a-manzelstvi

amperijas

dobrý jak se máte já dobře co dělate já dobře co dělate já jsem byla dnes v luhačovich na nákupech

terre-eau

Ano, túto knihu ešte nemám :)

Zobrazit 2 komentáře »

Dnešní oběd s těstovinami á la sv. Jan XXIII. a pak (prý) druhý chod á la sv. Jan Pavel II. a navíc ještě zmrzlina s limoncellem a večer nešpory s invokací obou nových světců!

amperijas

až dočtu ty to knihy co mám o
objedtnale tak si volno od čzení

Zobrazit 1 komentář »
amperijas

objednala jsem si 4knížky na kna a ted pro sudky malé omlavovánky

Zobrazit 1 komentář »

Víte, že nám už pomalu končí? Tuhle knihu si nenechte ujít, dotisk už nebude.
http://www.paulinky.cz/obchod/detail/Jezis-uzdravuje-tve-srdce

jirka-fikar

Je t odobrý, už jí mám :-)

KikiFi

Tu mam taky. :)

amperijas

dobrý jak se máte já dobře co co dělate já ted jsem doumývala zem co škola n a prace

Zobrazit 3 komentáře »

S.O.S. konzultace: Chystáme 2. díl knihy Umíš v tom chodit, jenže tentokrát nám imaginární čtenářka vyrostla a už jí není 17, ale je čerstvou novomanželkou. Potřebujeme nějaký vtipný název. Podtitul bude: "První kroky v manželství". Z obsahu: Svatební noc – je to mýtus?, Skok do reality… změnil se váš život po svatbě?, bydlení, finance, ....

http://www.paulinky.cz/obchod/detail/Umis-v-tom-chodit

terre-eau

Cesta k zrelej láske - První kroky v manželství

terre-eau

alebo len Cesta k láske - První kroky v manželství

Zobrazit 11 komentářů »

Dnes v komunitě zase dvojí narozky. Jedny kulaté čtyřicátiny a jedny křestniny (letos už čtrnácté!)

Napsat komentář »

Překlad ze statusu na fb zpívající sestry Cristiny: "Jsem sestra, která by si jen přála vyprávět všem radost ze setkání s Ježíšem skrze dary, které mi On sám dal. Chtěla bych, aby všichni objevili, jak moc nás má rád a jak moc je kreativní s každým z nás. Pro každého z nás existuje Boží plán, ale velmi často tomuto plánu my sami klademe omezení. Kdybychom mu víc důvěřovali, mohl by se tento plán stát mistrovským dílem. Mým přáním například bylo stát se zpěvačkou. A Pán využil tohoto mého přání, aby si mě k sobě povolal, aby mě povolal k novému životu, a vede mě teď k tomu, abych tento svůj… Zobrazit více

Překlad ze statusu na fb zpívající sestry Cristiny: "Jsem sestra, která by si jen přála vyprávět všem radost ze setkání s Ježíšem skrze dary, které mi On sám dal. Chtěla bych, aby všichni objevili, jak moc nás má rád a jak moc je kreativní s každým z nás. Pro každého z nás existuje Boží plán, ale velmi často tomuto plánu my sami klademe omezení. Kdybychom mu víc důvěřovali, mohl by se tento plán stát mistrovským dílem. Mým přáním například bylo stát se zpěvačkou. A Pán využil tohoto mého přání, aby si mě k sobě povolal, aby mě povolal k novému životu, a vede mě teď k tomu, abych tento svůj sen uskutečnila podle jeho vůle a způsobem, který bych si ani já sama nedokázala představit. Každý den mě Pán udivuje. Věřte tomu i vy: Pán má pro každého z nás spoustu darů." (sestra Cristina)

Napsat komentář »

Jsem doma u mých "ateistických" rodičů. Opět je DOSTALA sr Suor Cristina Scuccia. Tak jsme se dívali na druhou píseň a pak jsem přeložila její status z fb: Io sono una suora che ha il desiderio di raccontare a tutti la gioia di aver incontrato Gesù attraverso i doni che Lui stesso mi ha dato. Vorrei che tutti scoprissero quanto Lui ci ama e quanto Lui sia ‘creativo’ con ciascun uomo. Per ognuno di noi c’è un disegno, ma tante volte noi poniamo limiti a questo disegno. Se avessimo più fiducia in Lui questo disegno potrebbe diventare un capolavoro. Il mio sogno, ad esempio, era quello di… Zobrazit více

Jsem doma u mých "ateistických" rodičů. Opět je DOSTALA sr Suor Cristina Scuccia. Tak jsme se dívali na druhou píseň a pak jsem přeložila její status z fb: Io sono una suora che ha il desiderio di raccontare a tutti la gioia di aver incontrato Gesù attraverso i doni che Lui stesso mi ha dato. Vorrei che tutti scoprissero quanto Lui ci ama e quanto Lui sia ‘creativo’ con ciascun uomo. Per ognuno di noi c’è un disegno, ma tante volte noi poniamo limiti a questo disegno. Se avessimo più fiducia in Lui questo disegno potrebbe diventare un capolavoro. Il mio sogno, ad esempio, era quello di diventare una cantante. .... (pokračování viz 1. komentář)
https://www.youtube.com/watch?v=Aex0f0j7EWk#t=289

Andrea Hýblová (Neposeda)

(pokračování textu ze statusu) Il Signore si è servito di questo mio desiderio per chiamarmi a sé, mi ha chiamato ad una vita nuova e mi sta portando a realizzare questo sogno secondo la sua volontà e in una maniera che nemmeno io potevo immaginare. Il Signore mi stupisce ogni giorno, credeteci anche voi, il Signore ha tanti regali per ognuno di noi. (Sr. Cristina)

Krasnazena

Andrejko, přeložíš to i do češtiny?

Andrea Hýblová (Neposeda)

"Jsem sestra, která by si jen přála vyprávět všem radost ze setkání s Ježíšem skrze dary, které mi On sám dal. Chtěla bych, aby všichni objevili, jak moc nás má rád a jak moc je kreativní s každým z nás. Pro každého z nás existuje Boží plán, ale velmi často tomuto plánu my sami klademe omezení. Kdybychom mu víc důvěřovali, mohl by se tento plán stát mistrovským dílem. Mým přáním například bylo stát se zpěvačkou. A Pán využil tohoto mého přání, aby si mě k sobě povolal, aby mě povolal k novému životu, a vede mě teď k tomu, abych tento svůj sen uskutečnila podle jeho vůle a způsobem, který bych si ani já sama nedokázala představit. Každý den mě Pán udivuje. Věřte tomu i vy: Pán má pro každého z nás spoustu darů." (sestra Cristina)

Zobrazit 3 komentáře »

Někdo si dnes vykoledoval vajíčko, jiný ve středu knihu se slevou 15%...
http://www.paulinky.cz/clanky/Den-bez-DPH-na-knihy.html

Padre

Karmelitáni v tom asi nejedou. Lbc určitě ne. nejsou v seznamu

HonzaPilař

Karmelitáni v tom taky jedou... ;-)

Zobrazit 3 komentáře »

Po době postní si konečně mohu pustit mé oblíbené Gloria od A. Ramireze.
https://www.youtube.com/watch?v=WWf74frIaKg

Napsat komentář »
Napsat komentář »
Napsat komentář »
terre-eau

Ďakujeme.

Zobrazit 1 komentář »

Kdo ji doma má, ať od zítra začne číst. A kdo ji nemá, ať si ji ještě zkusí sehnat. Je to skutečně výborný průvodce pro následující dny.
http://www.paulinky.cz/obchod/detail/Od-vecere-ke-krizi-1

Jenda

to vypada zajimavě

amperijas

ja se mám dobře jsem na naštevé u strýce ahoj petka

Zobrazit 2 komentáře »
matrak

Aha, už je mi to jasné.
Stejně je to divná církev.

amperijas

dobrý jak se máte já dobře co velikonoce a už vás někdo vymskal mě ješte ne

Zobrazit 8 komentářů »
Vojtěch Jurásek (wojtik)

Dvě borky a jeden malý týpek:-) (btw. můj mladší brácha:-))

Jenda

fakt jo???;)

Zobrazit 2 komentáře »
  • 1
  • 2