Ahoj :-) Chci se na něco zeptat. Ještě tomu nemohu pořád uvěřit, ale nejspíš jsem vyhrál v soutěži přes facebook, a měl bych být přímo na jevišti se sv. otcem při slavnostní Vigilii příští sobotu! Jestli teda ještě další Čech tam nebude :-) Bylo by dobré to zveřejnit, ať tam i Češi mají nějakého zástupce :-) Další věc je taková, že budeme nejspíš účinkovat v TV Madrid :-) Producentovi se líbil náš plán, jak budeme cestovat (auty skrz Evropu několik dní přes známá svatá poutní místa, města a státy, je nás 7 a jsme všichni kluci z Opavy, čili bude to čistě "pánská jízda" :-) a bylo by škoda to… Zobrazit více

Ahoj :-) Chci se na něco zeptat. Ještě tomu nemohu pořád uvěřit, ale nejspíš jsem vyhrál v soutěži přes facebook, a měl bych být přímo na jevišti se sv. otcem při slavnostní Vigilii příští sobotu! Jestli teda ještě další Čech tam nebude :-) Bylo by dobré to zveřejnit, ať tam i Češi mají nějakého zástupce :-) Další věc je taková, že budeme nejspíš účinkovat v TV Madrid :-) Producentovi se líbil náš plán, jak budeme cestovat (auty skrz Evropu několik dní přes známá svatá poutní místa, města a státy, je nás 7 a jsme všichni kluci z Opavy, čili bude to čistě "pánská jízda" :-) a bylo by škoda to také nezveřejnit. Můžete mi nějak poradit, na koho se mohu obrátit a kontaktovat? Popřípadě to dát na facebook a signály? Jedeme už zítra, tak ať to stihneme tam dát! Díky moc. Lukáš z Opavy :-)

wasek

Díky Koňasi, super zpráva. Jsem v tisku a určitě to budeme chít zveřejnit. Napiš mi prosím telefon na tebe, ať Tě kdyžtak můžeme kontaktovat. Díky moc a šťastnou cestu do Madridu!

Koňas

ok, muj telefon je 0420 605 46 66 05. ted jsem ale na ceste. do madridu bych mel dorazit v pondeli. budu na mejlu obcas

Elišebah

Čau Koňasi, tak jak to dopadlo? Jsi někde k vidění nebo k "přečtení?" :)

Koňas

ahojki, snad jo :-) ještě to právě čekuju :-)

Zobrazit 4 komentáře »

@madrid2011 Modlitby ve Španělštině jsou dobré :-) Můžu se pěkně připravit :-) Díky!

Napsat komentář »