Inigo

Inigo / P.Josef Hurt / 59 let

V celibátu
deFlegmatique

Když je to tedy tak mimo, tak mi prosím vysvětlete, co znamená, že američtí biskupové tak vehementně propagují hnutí BLM, které vychází z axiomu - jsi bílý - jsi rasista. Vždyť už jen to heslo Black Lives Matter je rasistické - určuje na jakých životech záleží na základě barvy kůže. A co Asiaté, indiáni, běloši, na jejich životech nezáleží? To biskupům nevadí? Není hříchem propagovat BLM, když rasismus je hřích, co? Asi by se mělo ještě rozlišit, který rasismus hříchem je a který ne, když jeden je hodný odsouzení a druhý propagace.

(Pokud budou biskupové vystupovat proti rasismu, jsem pro, ale pokud jen podpoří nějaké jiné rasisty, aby zabránili části rasismu, to mi přijde debilní.)

Inigo

aha, tedy následující věta článku (Sociální sítě oblétl snímek biskupa elpaského Marka J. Seitze, který se jako první z katolických biskupů veřejně připojil k demonstrujícím a na symbolických devět minut poklekl na dlažbu s dalším heslem současných protestů „Black Lives Matter“ (Na černošských životech záleží)).
Vás vede bratře k názoru, že američtí biskupové propagují BLM? Je to manipulace nebo není? Máte nějaké další zdroje pro podporu Vašeho názoru? Nebo je to další sarkasmus, jak vnímám Váš způsob vyjadřování?

Zobrazit 8 komentářů »