HejTiho děkovačka spolupracovníkům na signály.cz

sobota, 25. června 2011      15:00
signály.cz life
Absolonova 35b Brno

Milí spolupracovníci,

rád bych vám poděkoval za spolupráci na signály.cz především v posledních 4,5 letech. Přijměte proto prosím pozvání 25. 6. 2011 na odpoledne do Brna, kde bych vás chtěl pohostit a symbolicky se tak rozloučit před mým odchodem z pozice koordinátora signály.cz.

Zváni jste všichni, kteří jste pomáhali ať už přímo mně, nebo někomu z týmu signály.cz. Ať už jste pomáhali při programování, propagaci na akcích, psal obsah či jinak sloužil Bohu a mladým věřícím lidem skrz signály.cz, všichni jste zváni.

Odpoledne bude probíhat volně, můžete přijít kdykoliv od 15:00 až do pozdních nočních hodin, bude pro vás připraveno malé pohoštění v podobě grilovaného selátka, piva, kofoly... Jediným pevným bodem bude v 17:00 mše svatá za všechny, kteří se podíleli, podílejí či budou podílet na signály.cz.

Možnosti přespání v Brně budou zajištěny - dejte mi jen prosím vědět, abych s vámi počítal. Prosím zaškrtněte "Určitě přijedu", abych věděl s kolika lidmi mám počítat a případně vás mohl informovat o přesnějším programu.


Podrobnosti
Vložil: HejTi
Vloženo: 14. 4. 2011
Upraveno: 23. 5. 2011

vytvořil akci.

HejTi

Ahojte v kostele se našla peněženka a v ní slovenská občanka Daniel Stančík. Neznal jsem úplně všechny lidi na mši, nevíte o koho by mohlo jít?

xpatty

že by nějakej slovák???

Zobrazit 49 komentářů »