Andrea Hýblová (Neposeda)

Vzkaz pro rodiny s dětmi. Chcete udelat radost opuštěným seniorům? Kamarádka má tento projekt.

Komentáře

KMirjam

Dobry projekt. Nabidek nakupu je treba v Praze tolik, at uz od organizaci nebo jednotlivcu, cisel kam se da zavolat, nebo z nichz se nekdo ozve sam, ze vlastne - asi to vyzni blbe- ale temer denne clovek musi vlastne jen odpovidat, ze dekuje ale ma vsechno. A clovek pritom co potrebuje nejvic je ticho a klid... tohle je prvni napad ktery si myslim, ze by nekoho mohl potesit. A detske autory tech obrazku taky.

KMirjam

Ono je to totiz trochu s tou " pomoci seniorum a osamelym trochu slozite. V dobe kdy jedina pripustna pomoc je nechat nakup pred dvermi a podsunout obalku s penezi se pomaha asi hur. A osamely clovek toho moc nepoji, aby potreboval nakoupit kazdy tyden a jine obchody ani nic dalsiho stejne neni otevreno. Je samozrejme krasny a dobry urcite ze ty nabidky jsou a evidentne jsou lide dobrovolnici do toho zapaleni. Ale kdyz clovek tri tydny denne musi takhle vlastne zklamavat ty, kdo pomoc nabizeji...je to smutnejsi, nez zustat o hladu .. Zkratka obrazek muze mit vetsi smysl.

KMirjam

..radeji jeste dodam, ze to neni nevdek. Ale cloveku je lito tech, kdo chteji pomoci rikat porad Dekuji, ne, jste hodna, opravdu nic nepotrebuji... porad dokola...zmatek z toho maji asi obe strany. O Svatem tydnu si vypnu vsechny zvuky i pres den.. a budu doufat, ze nekdo kdo se nedovola, nezavola policii ktera mi tu vylomi dvere v obave ze tu lezim... jenze jak jinak aspon to triduum prozit.?

Dzamila

My zdravotníci čekáme na první výtvory,abychom mohli rozdávat...

Andrea Hýblová (Neposeda)

Dzamila: odkud jsi?

Dzamila

Praha 2 a Praha 3😉

KMirjam

Mám nápad. Pošlu pár matkám z farnosti

králiška

Taky se připojím.

Zobrazit 8 komentářů »