Komentáře

Lucie_J

Tomu se nevyrovná ani Hodonín:-) i když v neděli je na všech 4 mších plný kostel, ten poměr hodně nedosahuje:-) A pak že Čechy jsou na tom hůř:-) Díky za zprostředkování Jendo:-)

Jenda

Díky za komentář Lucinko a díky za díky;). No toto je Vysočina... Tady se prý běžně obsazují ještě vesnice kněžími, ale v Čechách, jako v Čechách, tomu uz tak bohuzel neni;(.

Lucie_J

Tak jako maminky máme velkou zodpovědnost a budeme se modlit. Až bude mít každý znovu úctu před rodinou a podporovat ji, tak věřím, že se vrátí i dostatek kněžských a řeholních povolání i k zasvěcenému životu. Kéž se těch časů dožijeme, aby naše zem měla hodně dobrých pastýřů, aby ovečky věděl, kam mají jít.:-)

Jenda

Díky! +

Zobrazit 4 komentáře »

Podrobnosti

Vzácný kraj... 2000 obyvatel a 400 lidí chodí do kostela... Moc milé... Je to něco jiného než znám... spousta padajících kostelů na starosti a nikdo v nich...;( Pane, žehnej této farnosti, otci Adamovi a všem lidem, které jsme mohli potkat, odplať všem dobrodincům a veď nás po našich životních cestách ať celým svým životem směřujeme k Tobě a neděláme zbytečné chyby. Amen.

Přidal Jenda