Komentáře

Therasia

Jeníku moc díky, super zprávy. A nevíš jak jsou na tom letos konvikťáci počtem?

Jenda

Diky, Terezko;)! Celkem myslim za ceske a moravske dieceze - tedy 8 diecézí, pouho pouhych cca 16 studentů a z toho dva za naši královéhradeckou diecézi.

vojteska07

To je zajímavá fotka:-)

MarunKa1

Podle délky kalhot to vypadá, že bohoslovci čekají nejen duchovní růst, ale i růst do výšky:-). Ale jinak ( i s tím ) pěkné:-)
Chodíte na snídani nějak pěkně oblečení.

Jenda

A jo;))) no jsme ostudy, no;))) Taky me to prekvapilo ze jsou vsichni tak hezky obleceni..;). Ja jsem to nastesti slysel v sakristii co se na nas chysta, tak jsem si prevlekl kosili a ted mame i nove narizeni, ze mame chodit na spolecne programy v botech, ze knezi by meli reprezentovat... no a predtim mame modlitby v kapli v klerice kde mame mit pod klerikou cerne kalhoty, takze pak se uz samozrejme nikdo neprevleka;).

MarunKa1

Ne, nejste ostudy:) to by jsem právě nechtěla aby tak vyznělo:) a tak jsem i dloouho :-)přemýšlela, jestli to komentovat.
Důležitější je, že jste všichni naplnění radostí, která je vidět i kdesi hlouběji než na tváři. To je ta nejlepší reprezentace:-)
Kéž vás představení s oblečením příliš netrápí:-)

Jenda

Zas to mame delsi kvuli tomu, ze kdyz si clovek sedne, tak je to hezky, nez kdyz kouka ponozka ci chlupata noha;)))

IrenaT

:-))))

MarunKa1

:-) Vaše kalhoty jsou v tomto úplně akorát:)
Václav Havel na věčnosti možná zavzpomíná:-) (on to měl zas trochu opačně - jestli pamatujete).
Na druhou stranu.. občas se mi zdá.. že takovéto "detaily" na sobě neřeší často skupina lidí, kteří jsou dobří, protože se právě soustředí na podstatnější věci. Takže jste sympatičtí - NE- ostudy.:-)

Jenda

Diky za povzbuzeni, ale taky by to melo byt ok...;)

Zobrazit 16 komentářů »

Podrobnosti

V tomto roce je nás zde pouho pouhých 23. Ale tak veselou společnou fotku snad ani ještě nemáme;). A konečně v civilu;). Opět vítězí královéhradecká diecéze se svými 8 bohoslovci, následuje ji pražská se 7, na třetím místě je kupodivu již plzeňská diecéze a letos zde má 4 bohoslovce a českobudějovická diecéze má shodně s litoměřickou bohužel a pouze bohoslovce 2. Na fotce je již nový a milý pan rektor P. Jan Kotas. (Foceno 20. 9. 2015 úplně nečekaně bez předchozího ohlášení po snídáni;).)

Přidal Jenda