Přidal Jenda


Štítky: #Jiří Strach, #ministrování, #Panna Maria před Týnem

Fotky z projektu Člověk a víra. Mše ze 3. nedele adventní 2014 u Panny Marie před Týnem v Praze. Všimnul jsem si, že tam ministruje herec a režisér Jiří Strach. Skvělý, ne?;)) (Foto Václav Chaloupka)

Komentáře

IrenaT

Úžasný :-).

vildatom

Není strach jako Strach. :-)))

Agneska

Tyjo,tak to je vážně úžasný :)

Klarysa

Jeníku, díky za sdílení fotek. Tohle se opravdu často nediví. A podle mého se člověk v jeho letech už v "ministranském" moc často nevykytuje....Ale je to možná jen mou omezenou návštěvou kostelů buď s bratry z nějakého řádu či nedostatečným množstvím obleků jako u nás nebo nevím. Každopádně ještě jednou díky.

Tetina

tý jo...Strach je prostě borec! ;-)

Jenda

Já vám díky, že to mám komu "říct";) a ukázat a jsem rád, že i vás to potěšilo;)! To jsem si taky rikal, ze tady vypada mlade, ale uz mu neni zas tak malo...je to mily, ze do toho sel;)) a nevím jak často a kde ministruje;). Třeba jsme svědky jeho premiery;))

Lucie007

Tak to je síla:-)

Krasnazena

Se Strachem jo, horší je to se strachem:-)

Jenda

vzdyt proto jsem to takto napsal;)))

Klarysa

Podle mě ministruje častěji, aspoň podle jeho veřejného přístupu k přiznání, že je věřící....Podle mě to souvisí jedno z druhým, jak jsem napsala výše....Ale je to opravdu borec a nejen proto nám pro něho "slabost":) Je to skvělý režisér, jako herec mě moc nezaujal....

Zobrazit 13 komentářů »