Přidala Andrea Hýblová (Neposeda)


Dnes mezi modlitbou a občanskou aktivitou (růženec v zácpě na Národní v to počítaje)

Komentáře

majkiki

Třeba si tu svobodu taky představuje trochu jinak, aspoň podle jeho prohlášení tak usuzuji.

maxmilianrex

¨Rozumím tomu tedy tak, že ten kdo má jiný názor než vy, tak dostane červenou kartu ? Například tento velmi seriózní novinář a také bývalý poradce kancléře Kohla : https://www.youtube.com/watch?v=UeVCc4hpiaE by také měl dostat červenou kartu ?
Potraty s otázkou souvisý tak, jak jsem se ptal, tedy když zabitých nenarozených dětí jen v Čechách jest mnohonásobně více než mrtvých ukrajinců a rusů naUkrajině, jestli bystetaky tak ohnivě dokázala dávat červenou kartu politikům,kteří potraty podporují. Už rozumíte ?

majkiki

Ne, rozumíte tomu špatně.:D Je to jen jeden ze způsobů, jak v konkrétním případě vyjádřit názor.
Myslím, že i když se počty mrtvých nedají srovnávat, tak je potřeba hájit i jejich životy. Navíc ten konflikt může mít dalekosáhlé následky.
A pořád nerozumím tomu, proč zde hovoříte o potratech, když jsme se vyjádřili k tématu prezident. Ano, samozřejmě, že i toto téma je důležité, ale to neznamená, že neexistuje žádné jiné...nezlobte se, ale myslím, že tato diskuze postrádá logiku.

majkiki

Mějte se hezky.;)

Andrea Hýblová (Neposeda)

Na protesty Prolifu chodím též. A budu chodit stále a kamkoliv, kde to bude proti lidskosti a Božím zákonům (takže mě nevede většina - být zasvěcená je opravdu většinová móda:-)

maxmilianrex

Majkiki, diskuze má vždycky cenu, ale když opačnému názoru dáváte červenou kartu, tedy nechcete ho slyčet, tak zůstáváte stále nab svém a nikam se neposunute. Což může být dobré jen v případě, že máte stoprocentní pravdu, ale jinak je to na škodu vám. Podobně nám před těmi pětadvaceti lety vystavovali červenou kartu soudruzi a jejich mládež. Mylím - bez urážky -, že k nim vy i současní vystavovatelé červených karet nemátedaleko. Mám se a vy se také mějte.

majkiki

Tak jinak, ano diskuze by cenu měla, jenže...nemůžu si pomoct, ale váš přístup mi více než diskuzi připomíná jakési předpojaté osočování...píšu, že "naše diskuze" nemá cenu, protože může pokračovat jen dvěma směry:1.vy budete pokračovat v osočování a já se budu snažit hájit (ani ve vaší a ani v mé činnosti nevidím větší smysl),2.budeme se osočovat navzájem...(a v tom taktéž nevidím žádný smysl)

maxmilianrex

Když už jste mi napsala vzkaz, můžem pokračovat ve vzkazech.

maxmilianrex

Jinak vám se Neposedo chci omluvit, že jsme tu nakonec diskutovali bez vás, jestli vám to kazí fotku nahoře, tak to klíďo píďo smažte, já se zlobit nebudu. Hezký večer a život.

Andrea Hýblová (Neposeda)

to nic, ta diskuze zase nebyla tak nesmyslná... a je tu přeci svoboda. Kdyby došlo k vulgárnostem a střelbě do lidí, tak bych ji stopla hned:-)

Zobrazit 18 komentářů »