Přidal Heleho


Tak tohle sem prosím dělal měsíc a půl v kuse a to byl taky důvod proč sem nechodil do školy...... Nutno dodat, že známe v podstatě jen základy rýsování a nic takového jsme v životě nedělali..... Další věcí je že na tomto výrobku máme pracovat dva, ale zrovna můj kolega se rozhodl to sabotovat, takža sem na to zůstal v podstatě "sám".... No, a proč to píšu? Přece pro povzbuzení,abyste viděli jak dobře funguje Boží milost ;-)

Komentáře

Heleho

Nevím kolika lidem to něco řekne, ale třeba vás podceňuju :-), podle tohohle budu vyrábět svoji maturitní práci, Prosím držte mi palce!!!

Lucis

Dobrá machrovinka:) tím myslím, že je to fakt propracovaný:)

Heleho

To hlavní teprve příjde

Hakačka

Jsi fakt šikula...a zvládneš to ;)

Janis

Ahoj! To ste si teda vybrali! Takže to nakonec děláš sám?
Jak jsem si všiml, norma výkresové dokumentace se na té škole učí furt blbě - stará! To jim nepřijde blbé? Jinak obdivuji ruční kreslení! :) Ale nikde jsem tam nevyluštil popisy detailů, to je třeba pro přehlednost. Komise nebude mít popisky pod fotkama :)
Kdo je tvůj vedoucí práce, Tichák, Pluháček?

Heleho

Můj vedoucí je Drozd, ty máš taky něco společného s Bystřicí?

Heleho

Jee, promin, podle fotky sem Tě nepoznal....No, my sme si tu Maturitu nevybrali, letos nám ji zadali, a děláme dohromady dva sety - LudvíkXVI a Nějakého Evžena cca 2.polovina 19.století....

Heleho

No sám to vlastně nedělám, ale kolega nedodal výkres, a už pár věcí zdupal na výrobku,takže se bojím co bude:-))

Zobrazit 8 komentářů »