Vyrážím na Velehrad poreferovat o tomhle webu: http://doo.cz/velehrad2018. Vezu chlapům i nějaké dárečky :)

Petr Steinbauer (PetrST)

Noví uživatelé? :D

Václav Vacek

No jasně, zkusím je přesvědčit. Jsem zvědavý, zda z nich někdo bude mít profil na Signálech :D řeknu jim o Mamutovi, na to by mohli slyšet:)

Petr Steinbauer (PetrST)

Tak zrovna je tam můžeš autorizovat ;-)

Zobrazit 3 komentáře »

Sepsal jsem pár vět o Signálech pro naše biskupy do pastýřského listu pro mladé před květnou nedělí. Tak jsem zvědav, zda tam z toho něco zůstane :)

dromedar

Za sebe říkám, že na sociální síť, kterou propagují biskupové v pastýřském listu, bych ani nepáchnul.

Zobrazit 1 komentář »

Na včerejším setkání křesťanských médií a mediálním semináři. Fotka z prohlídky zákulisí DVTV. Velice inspirativní seminář s @JosefŠlerka, @AndreaHanáčková a @DVTV. Velice inspirativní a přínosné i pro Signály! Díky @Proglas. A něco zajímavého ke studiu: https://reutersinstitute.politics.ox.ac.uk/sites/default/files/Digital%20News%20Report%202017%20web_0.pdf?utm_source=digitalnewsreport.org&utm_medium=referral

– upraveno
Filipek

@David760 brzo mezi ně - na základě algorytmu který jsem popsal výše - arbitři pravdy (MSM) zařadí např. (doporučuji nastudovat) literární noviny. Ty, které mezi ně už 'patří' můžete doplnit sám. Jsou v tom pamfletu v odkazu a jsou neustále propírána. Účelem mých litanií ale nebylo rozproudit debatu a oponovat se Signálníky. Chtěl jsem rozvinout diskusi s Václavem Vackem, chtěl jsem, aby popřípadě oponoval a zaručil se, že tyto návštěvy na podobných setkaních nebudou mít vliv na svobodu projevu na Signálech. V tomto předpokladu jsem se nemýlil a je to více než evidentní. Mají a zcela zásadní vliv.

spitfire

"Soubor křičících novinářů ve studiu České televize není důkazem toho, že Aeronet a Protiproud platí Putin z Ruska. Jsou přímo nářkem pokrytců, kteří místo aby uznali svojí vlastní chybu, totiž že neumí informovat objektivně, z ní udělali přednost a svalují vinu na penězovody, které nikdo z nich investigativně neobjevil."

Z jejich strany je to strach z přímé konfrontace s Ruskem.
Nemyslím si, že ti protiruští novináři v minulosti podporovali třeba radar z USA. Dobře vědí, že po tom extempore na Ukajině jsou v řešení co s Ruskem jen dvě varianty (podrobit, zničit). Jenže to je konfrontační a vyžaduje to víc než jen plačky nad Drahošem. To znamená podporovat "rozšiřování" NATO. Pomáhat destabilizovat situaci v Bělorusku, atp.. Jít s kůží na trh.

Zobrazit 18 komentářů »