EvaHavlátová

EvaHavlátová / Eva Havlátová / 33 let

Vdaná

#přímluva Prosím o modlitbu, ať se nám podaří koupit domeček...Místní kněz třeba na tom místě se modlí o to, kdyby tam byla alespoň jedna mladá věřící rodina...Tak tady jsme, jen nás propojit a podařit se nám tam něco pořídit.....Diecéze Brněnská (aneb stále zoufalá z nikam nevedoucích prohlídek nemovitostí a ztraceného tím hory času....a čeká mně další prohlídka okr. Třebíč...už se bojím, co tam zas bude za zádrhel...)

Lucis

Ahoj, myslím na tebe, ať najdete to správné 🙂 někdy je těžké hledat Bozi vůli 🙂 my máme 4 deti a stále jsme v takovém jako provizoriu, i když se jakz takz vejdeme. No kdybys jela poblíž Náramče, tak se zastav, podíváš se🙂 kdybych se o něčem dozvěděla, tak dám vědět. Pokud chcete stavební parcelu, bude se tady jedna poslední obecní prodávat.

EvaHavlátová

Milá Luci:-), díky...Stále hledáme domeček.....Jak ráda bych "provizorium", alespoň vlastnila a ne jen pronajímala a to ještě ve formě bytu, kde není možnost např. zahrady či uložení věcí např. půda sklep...(mohla bych třeba také navrtat do zdi regály...nemuset se bát, zda mi nájemní smlouvu prodlouží a zda když ne mužovi dají dov na stěhování....)Díky za pozvání, tam cestu žádnou kolem nemám, kdybys měla Ty do Brna dej vědět, ráda se s Tebou uvidím osobně;-) (klidně můžeme se setkat i na mimibytě, co pronajímáme, skromnému návštěvníkovi, co jde za námi by nemělo vadit, že aby otevřel dveře musí nejdříve odsunout tam zaparkovaný kočárek, protože jinde pro něj místo není apod...)

marketap

@Lucis mohu se prosím zeptat, jak velké je to vaše provizorium, kolik m2 obýváte? Děkuji. (Začínám se cítit stísněně v našem mini domečku, tak přemýšlím, zda nejsem příliš náročná, zajímá mě, na jakém prostoru žijí rodiny se čtyřmi, příp. více dětmi).

PetraO

@marketap: Jedna známá vyrostla v bytě cca 75m2 včetně lodžie, velikost na místnosti 3+1. Byla ze 7 dětí. Rodiče řešili tak, že dva pokoje rozdělili mezi děti, obyvák zčásti fungoval jako jejich ložnice, kde s nimi spalo nejmladší dítko, obvykle mimčo nebo batole. Věcí asi měli jen minimum, aby se vešli.

Zobrazit 4 komentáře »