Víte o prodeji obecních parcel? (ke stavbě rodinného domu) (obec do 500obyv. Morava či Českomoravská vrchovina do 300kč za m2)) (prosím komentáře jen k věci- tzn. doporučení apod vztahující se k otázce předem děkuji:-)

Celkem hlasujících: 5
EvaHavlátová

Některé obce, které chtějí obyvatele atd...např. v ne tak žádaných lokalitách atd...(ceny jsou opravdu hooodně různé dle různých paramatrů) sem tam prodávají i např. za např. 1kč atd...:-) (také existují obecní parcely zdrarma), doporučuji to sledovat předem osobám, co na to nespěchají a je jim nyní cca 15let věku, protože co v mládí seženeš, ve vhodném věku (nějaký čas na hledání, nějaký na stavební povolení, a než se postaví..) jako když najdeš;-)

Zobrazit 1 komentář »

Prosím doporučení ubytování s možností vířivky a pokoj s vířivou vanou. Přijatelné ceny lokalita Jižní Morava či českomoravská vrchovina. Děkuji

Napsat komentář »
jjkohoutek

Jsi úchvatně krásná.

Krasnazena

Opravdu nádherná.

EvaHavlátová

děkuji:-) (dlouho jsem si aktuální fotky přála, tak se mi k narozeninám splnily:-) PS: nejedná se o využití služeb žádného profesionála- občas na některých (ne tyto dvě ve výběru) je vidět, že "mi trčí větev z hlavy apod.., co by nemělo být, ale zase mně to stálo pouze čas a ochotu fotícího laika) Takže chci povzbudit, že kdo se chce pěkně vyfotit, nemusí za to dát majlant a může si udělat kompozici dle svého, stačí čas a někdo, kdo Vás vyfotí:-)

Zobrazit 3 komentáře »