#přímluva Prosím o modlitbu, za lidi, co plánují svatbu. Nyní jsou státem povoleny pouze pohřby, ale už lidé mluví o petici za povolení svateb...(v zahraničí jsou svatby s omezeními: roušky, rozestupy, co nejméně osob např. přenášeny živě...) Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce důvody:-)

Napsat komentář »

Práce: aktuální nabídka https://www.corovent.cz/?fbclid=IwAR0ztcY4l7RB7Gu1Zh2GBqtkqrtVaJAOR7WpXO-vMQCxfuuHUclGG-q2SJs možnost programování i z home office a další práce, prosím o šíření (jedná se o projekt výroby plicních ventilátorů v ČR)

– upraveno
Napsat komentář »
Napsat komentář »

Požehnaný den:-), kdo by mohl, jsou třeba další zaměstnanci do dílen šijících ústenky (Brno v divadle Husa na provázku i jinde...); také nabírají personál do obchodů, přetížení a nedostatek personálu hlásí také nemocnice, lékárny, MHD a doprava (DPL, pošta...), pracovníci zpravodajství... také jsou nedostatkoví opraváři šicích strojů, aut, zdravotnických přístrojů, pracovníci tepláren, plynáren, elektráren... shání se nedostatkové náhradní díly...Kdo může prosím ať se zapojí...

– upraveno
Napsat komentář »

v ne 22.3 bude na ČT 2 v 10h mše živě

Napsat komentář »
Napsat komentář »

Ochotné osoby k ZALOŽENÍ VÝROBNY DEZINFEKCE dezinfekce v Brně? Šicí dílny roušek už máme, ale z hlediska epidemiologického chybí dezinfekce na nádražích, zastávkách MHD..

Napsat komentář »
Napsat komentář »

vysílá bohoslužby i česká televize?

carman

Pry bude. Poslanec Jiri Mihola o to zazadal v CT a oni mu to slibili. Informoval o tom na fb. :)

EvaHavlátová

Super:-) (mnozí nemají signál na TV Noe, také jsou např. senioři, co nemají internet...ale ČT má téměř každý)

EvaHavlátová

v ne 22.3 bude na ČT 2 v 10h mše živě:-) DĚKUJEME

Zobrazit 3 komentáře »
Napsat komentář »

učebnice online: http://ucebnice.online/

Napsat komentář »