Diskuzní společenství Ftípky ;)))

Společenství zetlelo, protože v něm nebyla žádná aktivita po více jak šest měsíců.

¨Na letišti zrovna probíhá částečná stávka pozemního personálu a zaměstnanců letiště. Lety se tedy odsouvají, odkládají a ruší. Jedno letadlo se takhle chystá na start několik hodin, cestující jsou sice uvnitř, ale pořád se nic neděje a nikdo neví, proč se odlet stále odsouvá. Nakonec cestující na jedné straně stroje uvidí druhého pilota, který se dohaduje s někým od pozemního personálu, naštvaně ukazuje kamsi nahoru k trupu letadla, zuřivě gestikuluje a kroutí hlavou. Nakonec se zatváří rezignovaně, mávne rukou a jde zpátky do kokpitu a kolem letadla se dál nic neděje. Cestující přirozeně… Zobrazit více

¨Na letišti zrovna probíhá částečná stávka pozemního personálu a zaměstnanců letiště. Lety se tedy odsouvají, odkládají a ruší. Jedno letadlo se takhle chystá na start několik hodin, cestující jsou sice uvnitř, ale pořád se nic neděje a nikdo neví, proč se odlet stále odsouvá. Nakonec cestující na jedné straně stroje uvidí druhého pilota, který se dohaduje s někým od pozemního personálu, naštvaně ukazuje kamsi nahoru k trupu letadla, zuřivě gestikuluje a kroutí hlavou. Nakonec se zatváří rezignovaně, mávne rukou a jde zpátky do kokpitu a kolem letadla se dál nic neděje. Cestující přirozeně znervózní ještě víc. Pak se letadlo velmi pomalu rozjede a z palubního rozhlasu se ozve kapitán: "Vážení cestující, omlouváme se za nastalé zdržení.

Libor Bláha

Došlo k určitému problému, který se bohužel nepovedlo vyřešit. Nakonec jsme se rozhodli, že poletíme i tak. Pevně věříme, že to pochopíte, i když to nebude příjemné pro nikoho z nás. Ti prevíti nám odmítli naložit zavazadla."

Zobrazit 1 komentář »