Diskuzní společenství 20 deka bůčku
Mám doma kus divočáka... Tradá!
jsem přešel do praxe a jeden takový přírodní kuřecí řízek si udělal, s bramborama na česneku, mňamkááá:-)
řeknu tomu přírodní řízek. (na přírodno se v Brně neříká) :-)
heh já se vám divím... já mít doma nejaké maso tak si ho udělám klidně i na přírodno... ovšem nejlíp bych to rozkouskoval hodil na pánvičku, přidal kořední, česnek, osollil, opepřil a pohodička...
Hm, hm.. Mám doma bůček a králíka... A ani na jedno nemám chuť....
já jsem měl dneska palačinku s takovým moc dobrým sladkým tvarohem, s rozinkama, mňam.
Pro ty z vás, kteří dávají pozor na to, co jedí, je zde definitivní slovo na téma výživa a zdraví.
Je posilou ducha konečně vědět, že skutečnost přece jen odporuje všem lékařským výzkumům.
1. Japonci jedí velice málo tuků a trpí méně infarkty, než Britové nebo Američané.
2. Mexičané jedí hodně tuků a také trpí méně infarkty, než Britové nebo Američané.
3. Japonci pijí velice málo červeného vína a trpí méně infarkty, než Britové nebo Američané.
4. Italové pijí nadměrná množství červeného vína, ale také trpí méně infarkty, než Britové nebo Američané.
5. Němci pijí hodně…
Zobrazit více
není nad pořádné, prorostlé špek!...
já už si nepamatuju, co jsem měl k obědu 8-p
takové maso je moc divoké, to se musí hlídat už při vaření, aby náhodou neuteklo z hrnce.
se šípkovou omýčkou ?
Hehe.. Nee....
Jen takovej kus, jako bůček upečenej...
šípkovou omáčku jsme měli včera k obědu... mňam. jen místo divočáka jsme měli hovězí... 8-p