Diskuzní společenství 20 deka bůčku

Společenství zetlelo, protože v něm nebyla žádná aktivita po více jak šest měsíců.

Popis společenství

Trošku o jídle, hlavně o jídle, jídlo a vše kolem něj =)

Mám doma kus divočáka... Tradá!

ObiSkyWalker

takové maso je moc divoké, to se musí hlídat už při vaření, aby náhodou neuteklo z hrnce.

Vencál

se šípkovou omýčkou ?

Amálka

Hehe.. Nee....
Jen takovej kus, jako bůček upečenej...

Radio

šípkovou omáčku jsme měli včera k obědu... mňam. jen místo divočáka jsme měli hovězí... 8-p

Zobrazit 4 komentáře »

jsem přešel do praxe a jeden takový přírodní kuřecí řízek si udělal, s bramborama na česneku, mňamkááá:-)

mašmen

na to ještě desítku a pak si hodinku schrupnout . . . O-)

Zobrazit 1 komentář »

řeknu tomu přírodní řízek. (na přírodno se v Brně neříká) :-)

Napsat komentář »

heh já se vám divím... já mít doma nejaké maso tak si ho udělám klidně i na přírodno... ovšem nejlíp bych to rozkouskoval hodil na pánvičku, přidal kořední, česnek, osollil, opepřil a pohodička...

vojtec

na přírodno je to taky řízek;-)

Vencál

to jo, akorát řízek je spíše pojem když máš to maso v něčem obalené.... třeba klasický trojobal...

pavliCZECH

ne ne,řízek na přírodno jak psal vojtec je taky řízek :-)

Vencál

toš jasně, ale už tomu neřekneš přímo řízek, ale nejaké maso :o)

pavliCZECH

nn,řeknu tomu řízek :-) akorát ne obalovaný ale na přírodno :-)

Zobrazit 5 komentářů »

Hm, hm.. Mám doma bůček a králíka... A ani na jedno nemám chuť....

Vencál

upeč to dokopy ať ten králík není tak suchý... pak je to dobré :-)

vojtec

já mám doma grilované kuřecí prsíčko a 2 zatím syrové vepřové plátky masa na řízky, a taky nemám na ani jedno chuť, protže jsem už měl k obědu grilované kuřecí stehno (ze stejného kuřete), ale ono to moc dlouho nevydrží, takže to stejně sněst budu muset, to sou dilemata todleto...

Amálka

No já už to mám obojít taky upečený... Ale dneska bych jedla něco jinýho..... :-)

Zobrazit 3 komentáře »

já jsem měl dneska palačinku s takovým moc dobrým sladkým tvarohem, s rozinkama, mňam.

Napsat komentář »

Pro ty z vás, kteří dávají pozor na to, co jedí, je zde definitivní slovo na téma výživa a zdraví.

Je posilou ducha konečně vědět, že skutečnost přece jen odporuje všem lékařským výzkumům.

1. Japonci jedí velice málo tuků a trpí méně infarkty, než Britové nebo Američané.
2. Mexičané jedí hodně tuků a také trpí méně infarkty, než Britové nebo Američané.
3. Japonci pijí velice málo červeného vína a trpí méně infarkty, než Britové nebo Američané.
4. Italové pijí nadměrná množství červeného vína, ale také trpí méně infarkty, než Britové nebo Američané.
5. Němci pijí hodně… Zobrazit více

Pro ty z vás, kteří dávají pozor na to, co jedí, je zde definitivní slovo na téma výživa a zdraví.

Je posilou ducha konečně vědět, že skutečnost přece jen odporuje všem lékařským výzkumům.

1. Japonci jedí velice málo tuků a trpí méně infarkty, než Britové nebo Američané.
2. Mexičané jedí hodně tuků a také trpí méně infarkty, než Britové nebo Američané.
3. Japonci pijí velice málo červeného vína a trpí méně infarkty, než Britové nebo Američané.
4. Italové pijí nadměrná množství červeného vína, ale také trpí méně infarkty, než Britové nebo Američané.
5. Němci pijí hodně piva a jedí spoustu klobás a tuků a trpí méně infarkty, než Britové nebo Američané.

ZÁVĚR: Jezte a pijte co chcete. Je jasné, že to, co ve skutečnosti zabíjí, je angličtina.

Vencál

:o) :o) :o) dobřéééé

jj taky že jím a piju co chcu, ale zabíjí mě něco jiného než jídlo a pití...

Zobrazit 1 komentář »

není nad pořádné, prorostlé špek!...

Napsat komentář »

já už si nepamatuju, co jsem měl k obědu 8-p

Napsat komentář »

a já smažák... :o) :o) :o)

Amálka

Hm, taky bych si dala... A dneska budu mít k obědu svíčkovou a kuře... :-)

Zobrazit 1 komentář »