Antivir

Marvej
Marvej
Zdravím vás. Chci se chránit před škodlivými útoky a červy. Doposud jsem používal free avast, ale jsem nespokojený. Vůbec mi to nepomohlo, celý PC mám zavirovaný.
tedmosby
tedmosby
Celkom som nepochopil toto vlákno ale zrejme hľadáš náhradu. Ja by som jednoznačne doporučil tento článok https://www.kodino.com/sk/clanky/najlepsie-antivirusy/ Máš tu porovnanie, čo a nie je zadarmo a funkcie.
deFlegmatique
deFlegmatique
@Marvej no a?

Jestli vám jde o nějaké rady, tak by to chtělo nějak formulovat otázku. Takhle víme akorát co chcete a co máte. A vůbec na diskuse bych se být vámi tady na signálech vyprdl a zkusil to nadhodit v nějakém společenství, které ještě jakž takž žije. Např.: @mamut - tam je pár ajťáků, kteří by vám možná dali nějakou konkrétní radu.
baronPlenck
baronPlenck
Buďto jak píše Flamengo, a nebo si stáhnout třicetidenní demoverzi ESET Internet Security a za třicet dnů ji odinstalovat a nainstalovat novou. Tak máte state of the art AV řešení za pouhých 10 minut práce 1x měsíčně.
rispegidra
rispegidra
nejlepsi mi prijde porad AVG, ted maji navic slusny promo na zlevnenou cenu, viz http://blog.czhannes.com/slevovy-kod
Pavel_Jan
Pavel_Jan
Mě stačí Windows Defender v systému a problém nemám. Nejspíš stahuješ zavirovaný programy apod.
deFlegmatique
deFlegmatique
Jak se tak všemožně teď bojuje proti viru, nevíte o nějakých ajťácích, kteří by pracovali na antiviru proti covid-19?
EmilValentaj
EmilValentaj
Já osobně ppužívam Eset a jsem s ním maximálně spokojen už několik let, když tak si viz recenze na antiviry https://vas-pomocnik.cz/antiviry/ a podle vlastního uvážení se můžeš rozhodnout, který chceš
deFlegmatique
deFlegmatique
já myslel, že se to píše: si vis (pacem ...)
jk-s
jk-s
@deFlegmatique Je vědecky prokázáno, že nemoc covid-19 samotné informační technologie nepostihuje, viry nemoc způsobující se jimi pouze přenáší, takže stačí, když se chrání jejich uživatel a to běžnými prostředky. Tedy při každém připojení do on-line režimu desinfikovat vše, čeho se uživatel dotýká (klávesnice, myš, touchpad, dotyková obrazovka a podobně), doporučuje se ale spíše upřednostnit bezdotykové hlasové ovládání a dodržet bezpečnou vzdálenost od zařízení. V režimu on-line také důsledně používejte pečlivě nasazené respirátory třídy FFP2 a dbejte přitom na jejich omezenou životnost. Chráníte tím sebe i ostatní.
Během připojení do on-line režimu a ještě nějakou dobu poté také důkladně větrejte. Dbejte na osobní hygienu a občas se umyjte. A nezapomínejte, že viry způsobující u uživatelů nemoc Covid-19 mohou určitou dobu přežívat i v režimu off-line, například v textu či přílohách e-mailu a podobně.
JIŘÍKRÁTKÝ
JIŘÍKRÁTKÝ
Avast prý spomaluje. Já jsem měl v notebooku staré AVG (asi 2011) a ještě nějaký Avast free antivirus, a ten když jsem odinstaloval a zůstalo tam jenom to marné AVG, tak to bylo najednou rychlejší, jestli se nepletu. @SOLIPSO také říká, že Avast spomaluje. S tim AVGčkem mě pak nějaký virus rozbil Windows (nefungovalo).
Firuri
Firuri
Nám vyhovuje Kaspersky a když už jsme u těch testů, tak obecně je velmi dobře hodnocen viz např. Heureka nebo https://www.arecenze.cz/antivirove-programy/ Jen teda nevím, jak je na tom s těmi free verzemi.