preferované růžence (značka, spokojenost, kvalita, prodávající)

jk-s
jk-s
To je vlastně pravda, byla to moudrá odpověď.
jk-s
jk-s
dromedar
dromedar
dromedar
dromedar
https://youtu.be/s2zjg78ay4I by byla příhodná oficiální hymna toho "oficiálního růžence Švýcarské gardy", zvláště pak v té variantě zabalené v bedničce na náboje. (Viz hlavně stránku 2 a 3 této hodnotné konversace.)
Výrobce-růženců
Výrobce-růženců
Dobry den, kdysi jsem se ptal na vaše názory na růžence v jiném vlákně, pěkně jste nás "sepsuli". Od té doby jsme pokročili. Mohli byste mi, prosím, doporučit/napsat kontakt, kde bych mohl zakoupit pravé klokočí pro výrobu růženců? Vhodné nemohu stále nalézt.
dromedar
dromedar
Sepsouvat my umíme lépe než co jiného, v tom se na nás můžete vždy plně spolehnout.

Zkoušel jste napsat sestrám dominikánkám http://mnisky.op.cz/cs/katalog/ruzence-z-klokoci/ , jestli by se s Vámi nepodělily o semínka na založení vlastní klokočové plantáže, nebo Vám část svého vypěstovaného klokočí neodprodávaly?
dromedar
dromedar
Jestli jste toho názoru, že to správné klokočí jsou spíš semena klokoče zpeřeného, tak o nějakém pražském exempláři věděl @deFlegmatique.
dromedar
dromedar
Už to mám. Pro vše, co Signály vědí o klokočí, nalistujte první stránku této duchaplné diskuse.
Výrobce-růženců
Výrobce-růženců
Zkusím kontaktovat/ prohledat, dekuji
dromedar
dromedar
@obchod sice má dávno zavřeno, ale stejně si neodpustím připomenout, že už léta říkám, že by Signály měly jako součást merche mít i vlastní plastový růženec - srov. https://store-eu.lisboa2023.org/en/product/plastic-rosary-r-jmj-lisboa-2023/