Děkanátní setkání mládeže

sobota, 5. dubna 2014      08:30  do  17:15
Rožnov pod Radhoštěm

 

Mládež děkanátů Vsetín a Valašské Meziříčí zve na společné děkanátní setkání, které proběhne v sobotu 5. dubna 2014 v Rožnově pod Radhoštěm!
Tematicky se ponese v duchu poselství papeže Františka ke světovému dni mládeže 2014: "Blahoslavení chudí v duchu, neboť jejich je království nebeské (Mt 5,3)"

Těšit se můžete na širokou nabídku přednášek a workshopů, chybět však nebude ani sportovní vyžití a pro milovníky kvalitní hudby - pořádný koncert. 
Hlavní katechezi povede o. Marek Orko Vácha, celé setkání hudbou doprovodí kapela Adorare.
K dispozici bude mimo jiné i možnost zpovědi, osobního rozhovoru s knězem či přímluvné modlitby.

Startujeme v 8,30 registrací, na niž od 9:00 navazuje moderovaný program v kostele.
Veškerý program odehrávající se v kostele je po celý den otevřen veřejnosti (koncert Adorare - od 10:30, katecheze Marka Orko Váchy - od 13:00, adorace - od 14:30 a závěrečná mše sv. - od 16:00).

Předpokládaný konec setkání - 17:15.

Účastnický poplatek: 30,- Kč
Oběd z vlastních zásob.


Přijeďte za námi strávit den plný zábavného, ale také duchovně bohatého programu, setkat se se starými přáteli a poznat nové známé!
Těší se na Vás animátoři V+V


Podrobnosti
Vložila: helvelen
Vloženo: 24. 2. 2014
Upraveno: 25. 2. 2014

První pracovní den týdne za námi a vy už jste ze všech těch povinností celí mrzutí a nevrlí? Co takhle místo bručounství vyzkoušet chválu? :-)

Ve chválovém workshopu s kapelou Jesus Wave bude řeč o tom, jak zvát Ježíše do všech našich dní, jak Mu zpívat, tančit nebo kreslit a jak se učit žít v jeho přítomnosti s otevřeným srdcem.

Napsat komentář »