Vidím, že nejsem sám...

Vzhledem k tomu, že již delší dobu jeden skvělý človíček se mě snaží vnucovat své názory, chci se proti takovému jednání velmi rázně ohradit. 

 

Milý človíčku, promiň, ale psal jsem Ti to a ty stejně nepřestáváš a oněmi nezdravými názory obtěžuješ další.

 

Nepopírám inspiraci tímto náhodně přečteným článkem, jehož názor docela sdílím a nejdu bezhlavě do davu, který se snaží křičet.  Ten článek: https://augustana.signaly.cz/2209/k-demonstraci

 

Můj poslední zpovědník mě řádně poučil, že nikdy nejsem sám! To je velmi skvělé a zbožné, ale funguje to i v praktickém životě a mezi lidmi taky, i když jsem sám, nikdy nejsem sám.

 

A taky mám jisté extrémistické názory, které nikomu nevnucuji, ba bych je sám i jiným zakázal jako např., že náš prezident Miloš Zeman ve své funkci je ke škodě našeho národa, vlastizrádce a válečný zločinec, nikdy, nic a nijak neudělal dobře. Jistě si inteligentní člověk povšimne, že to v žádném případě nemohu myslet vážně. Ovšem jak to myslím je moje věc, křesťanské to není a bližní do toho netahám.

 

Že jsem očkovaný, proč a jak jsem tu psal. Kdo není, je to jeho svoboda.

 

Nejsem pro ruský, ani protiruský, ale že Rusko je agresor války v Ukrajině a bojuje proti světu a svět proti Rusku, je viditelné v přímém přenosu. Někdo může mít jiný názor, ale že se děje nespravedlnost, to je evidentní.

 

Jakou vládu jsme volili, takovou máme a že naše země existuje ve středu Evropy ji dává jisté postavení. Od něčeho vyšli, někam směřují a je dobře je nechat pracovat, i když se nám prostým občanům zdá, že si tak za chvíli nebudeme mít kde koupit pivo. Naštěstí pivo nepiji, ale nesehnat bublinkový nápoj by mě taky mrzelo a předpokládám, že vláda, které jsem dal aktivně důvěru ve volbách mě osobně zatím neklame a nemám důvod k represím. 

 

Ctil jsem i vládu předchozí, ale více kritizoval, neb ona nedostala mou důvěru ve volbách. Nicméně ve volbách jsem jim to za sebe spočítal do posledního haléře a nemusel jsem demonstrovat za nízké věci.

 

Vesměs z těch témat nedávné demonstrace mě vychází to, že se pořád dokola mele to samé a za co demonstranti demonstrují, to si vláda i parlament vyslechla dávno před tím v médiích, ale dav musí křičet... Ukřižuj!

 

Tak vlastně křičíme stále a na nesprávné straně znovu ženeme Krista na kříž.

 

Je mi v tom sympatické jít podle Jana a stát pod křížem, kde Ježíš říká Janovi: "Hle, tvá matka..."

 

A tak tuto hloupost píšu před Narozením Panny Marie.

Zobrazeno 344×
komentáře
Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.