Diecézní setkání mladých s otcem biskupem v Plzni

Diecézní centrum mládeže Plzeňské diecéze pořádá o víkendu před Květnou nedělí v Plzni Diecézní setkání mladých s otcem biskupem s názvem Log in!. Je to příležitost setkat se se svými vrstevníky a plzeňským biskupem Tomášem Holubem.

Foto: Unsplash.com

Mottem tohoto setkání je citát z Matoušova evangelia „Kdekoli se shromáždí dva nebo tři, tam jsem já uprostřed nich.“ (Mt 18,20)

Setkání je určené pro mladé lidi ve věku 13 až 29 let. Konat se bude v pátek 31. března a v sobotu 1. dubna na církevním gymnáziu na Mikulášském náměstí a u dominikánů v kostele Panny Marie Růžencové. Je možné přijet pouze na sobotní program, ale tak přijdete například o páteční chvály.

Program setkání se zatím průběžně aktualizuje. Účastníci se ale již teď mohou těšit na mši svatou, workshopy, diskusní skupinky i modlitbu formou chval a samozřejmě na setkání s dalšími mladými věřícími lidmi.

Na plzeňské setkání mladých se můžete přihlašovat prostřednictvím tohoto Google formuláře a více informací, včetně programu, naleznete na www.dcmplzen.cz.

Zobrazeno 713×
komentáře
Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.