Multižánrový festival UNITED proběhne ve třech městech

Ve dnech 19. - 21. 8. 2021 proběhne v Plzni, Litomyšli a ve Vsetíně festival UNITED s novým konceptem UNITED CITY. Program bude oproti minulým ročníkům jednodenní. Na programu jsou připraveny hudební vystoupení, semináře, taneční vystoupení skupiny UNITED DANCE a promluva hlavních řečníků.

Zdroj: Člověk a víra

Festival UNITED bude letos jiný z důvodu probíhající pandemie. Organizátoři zvolili ve všech třech městech venkovní prostory, aby festival mohl proběhnout v souladu s vládními opatřeními. Ředitelka festivalu Daniela Hurtová dodává: „Na začátku roku jsme byli v kontaktu s denominačními vedoucími mládeží. Ti výrazně podpořili naše plány a uvažování o festivalu UNITED v létě 2021. Vidíme společně únavu mladých lidí z online prostředí, stále častěji vyskytující se negativní jevy jako je ztráta motivace, hluboká frustrace, deprese. Chceme proto s mladými prožít pestrý festivalový den, přinést povzbuzení a Boží perspektivu v této náročné době. Kromě toho vnímáme, že nám Pán Bůh předkládá nový směr, kam se má festival ubírat.“ 

Prvním městem bude Plzeň (19. 8. 2021), následovat bude Litomyšl (20. 8. 2021) a posledním městem bude Vsetín (21. 8. 2021). Program letošního ročníku bude průběžně zveřejňován.

V každém městě je naplánováno hudební vystoupení, semináře, promluva hlavních řečníků a vystoupení taneční skupiny UNITED DANCE. K dispozici bude dále duchovní poradenství a modlitební místo organizované hnutím Modlitby 24-7.

Aktuality a další informace ohledně příprav jsou zveřejňovány na internetových stránkách, na Facebooku a Instagramu. Přednášky, semináře a další program z minulých let si můžete pustit na YouTube kanálu. Akci pořádá UNITED 3P, z. s. ve spolupráci s místními církvemi.

Zobrazeno 777×
komentáře
Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.