Budu si brát nevěřícího .

Ahoj !

Tento článek vůbec nesouvisí s tématem tohoto blogu. 

   Za několik dní (asi 14 dní ) se budu vdávat v kostele , vše máme zařízené ,ale budoucí manžel není věřící . 

Do nového života v manželství dostávám ,,bojový úkol ". Většina z vás asi tuší co to je . Pro ty co neví , tak je to co nejvíc působit na budoucího manžela tak a by i on poznal milost Boží .Už teď se modlím za něho i za nás . Je to velká zodpovědnost a práce. Ale co už.Můj nastávající je skvělý chlap . Lepšího si snad nedokážu představit. Je Ochotný, pracovitý, tolerantní, umí naslouchat , vidím v něm a mám v něm podporu. Má plány do budoucna , už od prvního rande se mnou počítal až do smrti . Hlavní je to , že je neskutečně oddaný a milující . Když se mu podívám do očí , vidím tu lásku jak křičí .

   Jen nevěří v Boha . Což je škoda . Ale není to nic, s čím by se nedalo něco udělat .

 

 

Ptáte se proč jsem si nenašla věřícího ? Odpověď je jednoduchá. Věřila jsem Bohu, že mi do cesty pošle toho ,,Pravého." Který pro mne bude nejlepší . Ano, hledala jsem věřícího , chodila na různá spolča , jezdila na akce . Ale zrada od ,,věřících " kluků (píšu schválně uvozovky), protože si myslím, že tak jak se zachovali kluci, kteří o sobě tvrdí , že jsou věřící a udělají úplný opak pro mě má pak jistý otazník, zda vůbec ví , jak se věřící člověk má chovat . Mě  potvrdila pravdu tu, že budu raději sama než s takovým .Nevěřící kluk s vámi aspoň jedná na rovinu . Řekne co od Vás chce . Nebo když neřekne ,,aspoň" neví, že hřeší . Ale kdežto věřící kluk  s vámi hraje nečestnou hru a ví, že  někomu ubližuje a dopouští se hříchu, tak mě  to načisto odvrátilo od takových rádoby věřících .

   A proto mám nevěřícího. Na víc v dnešní době jak věřící tak nevěřící  kluk čeká až se o něj holky poperou a která nabídne víc tu si vybere. Což je hnus . Kluci už nebojují o lásku milované a raději budou s tou , která nabídne největší cenu a to ona sama . 

Což ten můj nastávající ,, ulovil " mě a ne já jeho . A tak by to mělo být . Pak si holek nikdo nebude vážit a holky samy sebe taky ne . Kluci , jste lovci ! Lovte a nečekejte až k vám přijde sama, jinak o ní přijdete ! A Holky nelovte ! Jinak si zlámete srdce a nic z toho nebude . Holky mají hlídat oheň a kluci lovit ;) .

 

Zobrazeno 9797×
komentáře
kacarovi3

Co mu dá?

Petr Steinbauer (PetrST)

Našel jsem k tématu ;)

Tak si jedna katolička namluvila luterána, ale když ho přivedla domů, tak nepochodila. Když odešel, tak jí řekli: „Tak a teď koukej: buď z něho uděláš katolíka, anebo nic.“ Ona nevěděla, co dělat, a tak ho začala přesvědčovat. A oni se za týden ptají: „Tak co? Už je katolík?“ „Ještě ne, ještě ne.“ „Tak běžte třeba za knězem.“ Tak šli za knězem a po týdnu se jí ptají: „Tak co? Už je katolík?“ „No, není, není.“ „Tak dej mu nějaké knížky nebo něco.“ Tak ona tam nasbírala nějakou katolickou literaturu, katechismus a dala mu to. Po týdnu se jí ptají: „Tak co? Už je katolík?“ Ona tak smutně říká: „Jo, už je.“ „Tak to je úžasné, ne?“ „No jo, jenomže on chce jít na kněze.“

Zobrazit 151 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.