Církevní Silvestr

sobota, 29. listopadu 2008 – 19:30   do   neděle, 30. listopadu 2008 – 01:30
Orlovna Uherské Hradiště

POZOR! Jak jsem se včera dozvěděl, přespání sice možné je, ale s budíčkem v 7:00!

 

Společenství mládeže v Uh.Hradišti vás všechny zve na církevního Silvestra na "počest" konce liturgického roku v sobotu 29.11. od 19:30 v Orlovně.

Chystá se program, bude i DJ (včetně karaoke - určitě to bude sranda), možná budou i nějaké křesťanské hudební videoklipy, možnost zablbnout na diskotéce a možná i nějaké filmy, přípitek, případně i ohňostroj.

Chtěl bych vás všechny poprosit, abyste dali vědět, kdo přijede a kdo ne, protože podle toho budeme určovat cenu vstupného, ve kterém by měla být započítáno občerstvení a nealko nápoje (skutečně jde o vysoké výdaje a nechceme z vás ždímat peníze, ale na druhou stranu ani moc prodělat). Pro představu - jen nájem nás vyjde na 1500 až 2000 korun.

Ta by se snad měla pohybovat lehce nad 50 korunami na osobu. Tak ať je vás co nejvíc! ;)

Alkoholické nápoje bude možno si v malé míře koupit na baru (prý si vás ale pošéfí naše zkušená pořádková služba, aby to nikdo nějak nepřehnal). Budeme velmi rádi, když byste byli schopni přinést nějaké buchty nebo něco na tento styl - ať nejíme jen kupované věci. Recepty s sebou, rádi zkoušíme nové věci.

Pokud jste schopní si s kamarády připravit nějakou scénku pro pobavení, určitě tak učiňte - rádi se na vás podíváme. U této akce platí, že bude přesně taková, jakou si ji uděláme - může to být nudná diskotéka s občerstvením, která se dá udělat kdykoliv, nebo suprová akce plná srandy, kterou si maximálně užijeme.

Uvidíme se v sobotu!

 

edit.: přespání je možné v sále Orlovny na karimatce, cena za přespání je 30,-Kč/os nebo v ubytovně na posteli - cena 250,-Kč/noc/os a do 15 let je cena 150,- Kč/noc/os.


Podrobnosti
Vložil: dares1m
Vloženo: 23. 11. 2008

ok.. cituju z mejlu od Jirky Strogana (zástupce Orla):
"přespání je možné v sále Orlovny na karimatce, cena za přespání je 30,-Kč/os
nebo v ubytovně na posteli - cena 250,-Kč/noc/os a do 15 let je cena 150,-
Kč/noc/os."

myslím ale, že tu karimatku si musíte přivést...

Napsat komentář »