Česká republika

No ... pěkně hustý máme výsledky. Pane jo, to asi nečekal nikdo. Jsem zvědav, jak se to bude vyvíjet dál. KDU a Zelení jsou z kola venku, Zeman se vrací pít tu slivovicu a pojídat ty klobásky (jemu o nic už ani stejně nejde). Já volil Krámy veřejné :-) , výsledek této nové strany mě teda pořádně překvapil. No, at' se Radek ukáže, jsem zvědav. Je dobře že také dostal šanci ...

makabrozni-spelunka

VV prebrali nejvic volicu paroubkovi. myslim, ze tohle mluvi za vse... gratuluju.

StranikS

A co, to jako něčemu vadí? Paroubek si toho také nakonec dost před volbama pokazil ... aspoň si to ted' možná uvědomí. Ale i tak má hlasů požehnaně. Myslím, že se podobně rozhodlo mnoho lidí stejně jako já. Původně jsem chtěl volit strany s těmi nejnižšími počty hlasů. no nakonec je dobře že jsem se rozhodl pro toho nejsilnějšího kandidáta. Spelunko, já většinou k volbám nechodím VŮBEC protože opravdu není koho volit a už jsem znechucen té naší české šaškárny se účastnit. No nakonec jsem se přecijen rozhodl po dlouhé době jít volit.

makabrozni-spelunka

spis to poukazuje na to, ze lidi, ktery slysi na populisticky reci paroubka, uplne stejne slysi na populisticky reci johna. johnova vyhoda je ta, ze je novej, neokoukanej a navic popularni z planety nova. za ctyri roky po nich nestekne pes a je to tak dobre.
a to jesi k volbam jinak nechodis vubec... tak to si asi pak nemuzes na deni ve state ztezovat, zejo...

Zobrazit 3 komentáře »