Česká republika

Pakarna
Lidicky si stoupnou do nakyho utvaru, pokud se podari, tak neco, co se podoba kruhu.
Nekdo zacne, to je jedno, kdo. Rekne neco jako, tezko se to popisuje...zkusim to napsat co nejvernejc...pokud vis, jak se v anglictine vyslovuje takovy to obraceny "e", tak to je vono a musis to rict dlouze:"eeee". A u toho ukazovackama na nekoho ukazes. On ukaze ukazovackama na sebe a udela:"eeee"? potom ti, co stojijou zprava a zleva od neho udelaj "eeee" a bacha! - tou rukou, kterou maj dal vod toho cloveka se natahnou pres hlavu k nemu. (nevim, esli to vysvetluju dobre, kdyby se to nedalo… Zobrazit více

Pakarna
Lidicky si stoupnou do nakyho utvaru, pokud se podari, tak neco, co se podoba kruhu.
Nekdo zacne, to je jedno, kdo. Rekne neco jako, tezko se to popisuje...zkusim to napsat co nejvernejc...pokud vis, jak se v anglictine vyslovuje takovy to obraceny "e", tak to je vono a musis to rict dlouze:"eeee". A u toho ukazovackama na nekoho ukazes. On ukaze ukazovackama na sebe a udela:"eeee"? potom ti, co stojijou zprava a zleva od neho udelaj "eeee" a bacha! - tou rukou, kterou maj dal vod toho cloveka se natahnou pres hlavu k nemu. (nevim, esli to vysvetluju dobre, kdyby se to nedalo pochopit, tak rekni a ja se ti to pokusim vysvetlit podrobnejc :o) )
Tak. A ten clovek bud udela zase "eeee" a na nekoho ukaze atd., atd.
Anebo..! Anebo udela "eé" (cteno tak, jak sem to napsala) a zakrouti rukama, jakoze ne.
A snad sem na nic nezapomela, takze by to melo fungovat.
No a kdyz nekdo neco splete, tak bud jenom tak vypadne a proste nehraje, ale kdybyste to treba nekdy chteli hrat a to presne tak, jak to ma bejt, tak ten, co vypadne, si lehne na zem (na bricho) a jak vypadavaj dalsi a dalsi, tak si lehaj na neho (nedoporucuje se vypadavat jako prvni, zjm. kdyz hraje hodne lidi...mmchdm - dyz je lidi fakt vic, tak se muze lehat ve vice radach :o) ).
Doufam, ze je to konecne vsechno. :-) Srandovni hra.

Vít

Enom tě doplním, když jsme v té části kdy dotyčný kroutí rukama a říká "eé", tak poté se opakuje to, že nejbližší lidi(po jeho pravici a levici) se k němu natáhnou přez hlavu vzdálenější rukou a přitom řeknou "eeee". Mno a pak má ten, co s těma rukama kroutil zase na výběr-buďto na někoho ukázat a nebo zase zakroutit rukama =) :-) P.S.:Pakárna je hra jen pro schopné a zkušené, nebo pro úplný zvrhlíky(nebo obojí) 2:)

Zobrazit 1 komentář »