chcu vidět, to doma nemáme.. :-)

Petra Petulla Urbanová

ve fotoalbu vše možný, bo nějak tak.... :-)

Zdeňulka

jo takhle 8-p S:) :o) to tam mam dlouho...to u nas byla velka borka a vetr tak dva roky zpatky... :-)

Zobrazit 6 komentářů »

pokud chcete vidět moje fotky o "velké vodě" na špitálce , a zbořené zdi, bacha ještě začerstva, tak se ozvěte na vzkaz, peta :-)

Napsat komentář »

Změna je život a život je potřeba X:) Jinak parlament potřeboval změnu jako sůl a to se povedlo. To, že se KDU-ČSL nedostala je vedlejší efekt toho, že vznikla TOP 09. Jen tak pro zajímavost, vždyť TOP 09 je strana přeběhlíků. Jsou tam lidé z řad KDU, SZ, ODS atd.
Osobně jsem rád za to, jak volby dopadli . . . Mohli dopadnout opačně a (to by tam Paroubek strašil další čtyři roky) a to by byl horor. . .

Napsat komentář »

Spíš mě udivilo, že je stále tolik zaslepených voličů, kteří stále věří ODS. Já jim teda už nevěřím ani ten nos mezi očima. Co tu předváděli pánové Topol a Nečas je do nebe volající.

makabrozni-spelunka

necas je paradni. nechapu, cim ti vadi.

StranikS

Nečas? Už to jakým pohrdavým tonem mluví a jak napadá všechny kolem. No, Topolánkova škola ... taky takovej inteligent. 8-p

Zobrazit 2 komentáře »

No ... pěkně hustý máme výsledky. Pane jo, to asi nečekal nikdo. Jsem zvědav, jak se to bude vyvíjet dál. KDU a Zelení jsou z kola venku, Zeman se vrací pít tu slivovicu a pojídat ty klobásky (jemu o nic už ani stejně nejde). Já volil Krámy veřejné :-) , výsledek této nové strany mě teda pořádně překvapil. No, at' se Radek ukáže, jsem zvědav. Je dobře že také dostal šanci ...

makabrozni-spelunka

VV prebrali nejvic volicu paroubkovi. myslim, ze tohle mluvi za vse... gratuluju.

StranikS

A co, to jako něčemu vadí? Paroubek si toho také nakonec dost před volbama pokazil ... aspoň si to ted' možná uvědomí. Ale i tak má hlasů požehnaně. Myslím, že se podobně rozhodlo mnoho lidí stejně jako já. Původně jsem chtěl volit strany s těmi nejnižšími počty hlasů. no nakonec je dobře že jsem se rozhodl pro toho nejsilnějšího kandidáta. Spelunko, já většinou k volbám nechodím VŮBEC protože opravdu není koho volit a už jsem znechucen té naší české šaškárny se účastnit. No nakonec jsem se přecijen rozhodl po dlouhé době jít volit.

makabrozni-spelunka

spis to poukazuje na to, ze lidi, ktery slysi na populisticky reci paroubka, uplne stejne slysi na populisticky reci johna. johnova vyhoda je ta, ze je novej, neokoukanej a navic popularni z planety nova. za ctyri roky po nich nestekne pes a je to tak dobre.
a to jesi k volbam jinak nechodis vubec... tak to si asi pak nemuzes na deni ve state ztezovat, zejo...

Zobrazit 3 komentáře »

Tak ČR bude mít pravicovou vládu (kdo ví jestli to ty 4x roky vydrží). Jinak co se týká KDU-ČSL a SZ, tak teď budou mít mnohem blíže k lidem an úrovni krajské a komunální politiky. věřím, že se KDU-ČSL za čtyři roky do parlamentu vrátí . . .

Napsat komentář »

takže asi za hoďku odjíždím na popravu do toho našeho ústavu na patologii a vim ze umim polovic, takze budu doufat, ze moje haluzářství mě nesklame... :o) S:) a ze ti nahore taky prilozijo ruku k dilu O-) :o)
takže vzhůru do boje... 8-p 2:)

Napsat komentář »

teda...nejste na jiné planetě...? :o) S:) :o) u nás celkem sucho, jako sem tam zaprší, ale nic horšího sem zatím nepoatřehla...njn Němčany město zaslíbené... :-E) :o) S:) :-)

Napsat komentář »

jako to zatopeny hriste ma grady...trosku nepobiram kde se takova spousta vody vezme za takovou chvilu... 2:) S:)

Napsat komentář »

Jo a na facebooku je spousta fotek od různých lidí.

Napsat komentář »

Hele, Teri, ať to nezakřikneš, jo?

Teru

no, to bych dost nerada...

Zobrazit 1 komentář »

... u nas doma, ve sklepe a tak vseobecne je docela dost sucho... proste nuda O-)

Napsat komentář »

Jo jo, kdybyste chtěli vidět fotky, tak jsou na veslavkove.cz

Napsat komentář »

Byli jsme aj ve zprávách.

Napsat komentář »

Tož já sem nic uklízet nemusela, ale ve sklepě možná něco málo bude, v tym pod garážou určitě. Akorát su teda ráda, že sem tak haluzově stihla přijet dom, páč asi za hodinu už bych musela plavat..

Napsat komentář »

Jestli si chcete opravdu nekdo zaplavat, tak zajedte ke hristi nahore na Tyrsovce, je totiz totalne cely pod vodou, takze branky nebyly ani videt... :-) kdyz jsem se tam jel podivat, tak tam vodu odcerpavali hasici... 8-p

Napsat komentář »

To my jsme měli taky vodu ve sklepě.Ale nejhorší byla cesta dom z vlakovýho nádraží.

Napsat komentář »

Podobne - rano v sedm mne mamka vzbudi, ze mame vytopenou zkusebnu..dopoledne stravim dve hodiny s brachem uklizenim...pak zacne ta hrozna prutrz mracen, tak je to tam nanovo, cele odpoledne jsem tedy venoval hasicskym pracim a kdyz dojedu domu, zavola babicka ze ma kalamitu ve sklepe, tak jsem na sebe hodil prilbu, zapnul sirenu a jel tam :-)

Vít

Jo, sklep, na ten jsem zapomněl, ale pod vodou byl jen ten na zahrádce, nebo spíš ten u jezere :-)

Zobrazit 1 komentář »

Tady někdo ze severu :-) Naštěstí sem byl s bráchem doma, když to začalo, ale oba jsme měli plný ruce práce, ale podařilo se nám většině bahna ubránit a ten zbytek jsme pak odklízeli asi 4 hodinky. Za chvilku si nahraju nějaký fotky, ale bude to už jen slabší odvar. Prostě to byla paráda, hladinu se nám podařilo zastavit na úrovni parapetu sklepních okýnek X:)

Napsat komentář »

jako z aleje byla reka kdyz sem jela kolem.my to meli tez ve sklepe a prej spadlo zamecka zed...kus... 2:)

Napsat komentář »