se zdenulou akorat tak souhlasim...zazpivali jsme si, takcovali.skandovali...co vic si clovek moze prat...a dostali jsem malej krizek!!§ :-) :-) :-)

Napsat komentář »

tyjo...fakt v televizi jo 8-( :-)
Ja k tomu můžu řict akorat tak naprosto BOŽÍ :o) S:) :o)

Napsat komentář »

Zdarec děcanda :-) Tak jak bylo v Boleslavi?? Povídejte přehánějte!! Sice ste běželi v televizi, ale byla sem trhat durance v sadě, takže vůbec nevím. Akorád sem se koukala na začátek mše :-(

Napsat komentář »

Od někoho kdo napíše: Jsem přesvědčen o nezbytnosti KDU-ČSL v českém politickém spektru a o její perspektivě.

nejde o to, že nerozumí, ale nechce rozumět, protože předpokládá, že poručíme Větru(technologický pokrok), dešti(demografické a sociální složení obyvytelstva)...

jinak místo slova "blbej" (zbytečně pejorativní) mělo být nevědomej...

Napsat komentář »

juchů spitfire si vrátil! :-) už sem se bál, že jakožto mladý a blbý opět nebudu poučen :-) . Je vidět, že názory starších a chytřejších mají svoji váhu. Ale, spitfire, ptám se: Co jsi svým příspěvkem chtěl říct? Opět ti nerozumím :-)

Napsat komentář »

ANTHONY GIDDENS: Třetí cesta

Čelíme procesu hlubokých změn každodeního života a je nad síly jakéhokoli politikého mechanismu je zvrátit.

xenofon

Nechceš rovnou citovat Grebeníčka?

Zobrazit 1 komentář »

"Rozumějte. Já přesně vím, co se děje. Já jsem ze Zlínska, u nás má centrum Synot, taky firma ne neznámá. A řada lidí od nás odešla do TOP 09 právě proto, že jsme se nedohodli právě tady na té spolupráci třeba se Synotem. Tam jsou prostě věci, které už jsou přes moc... A ten jede ve velkých číslech. To je velký hráč."

Další důvod, proč by se měla KDU-ČSL zbavit i Jiřího Stodůlky.

http://zpravy.idnes.cz/vyzkousel-jsem-politiky-co-vsechno-udelaji-za-milion-pd2-/domaci.asp?c=A090927_120306_domaci_jan

Napsat komentář »

Zaplať Pán Bůh za babyboxy, zachránily už několik desítek novorozeňat. Dnes je společnost zvlčilá, matka svoje nechtěné dítě třeba zabije nebo ho odloží do popelnice. V některých případech ještě křivdím vlčicím, ony svá vlčata neopustí.

Napsat komentář »

MIZIS: Dám ti velice jednoduchou otázku ...
Je pro dítě a jeho život lepší popelnice nebo Babybox?

Myslím, že odpověd' bude jasná na které se shodnem ;-) Takže morálně je to OK a mnohem lepší řešení. Vezme si jej jiná matka, která bude mít o dítě zájem.

Napsat komentář »

Vyjádřil jsem se zřejmě trochu ostřeji vůči babyboxům. Mám problém přijmout skutečnost, že jsou ale na druhou stranu se je snažím samozřejmě akceptovat jako nutné zlo. Ano, raději odkládací skříň pro nechtěné děti, než jejich popravat, tedy potrat nebo popelnice. Můj příspěvek byl narážkou na morálku, zkaženost dnešní doby. Matky, které dítě odloží, páchají hřích a v 9 případech z 10 si tuto skutečnost uvědomí, i když třeba po mnoha letech a chtějí svého potomka vidět, v tuto skutečnost věřím a přeji si to moc a stejně tak věřím, že jim to jejich dítě při shledání odpustí, protože vlastně… Zobrazit více

Vyjádřil jsem se zřejmě trochu ostřeji vůči babyboxům. Mám problém přijmout skutečnost, že jsou ale na druhou stranu se je snažím samozřejmě akceptovat jako nutné zlo. Ano, raději odkládací skříň pro nechtěné děti, než jejich popravat, tedy potrat nebo popelnice. Můj příspěvek byl narážkou na morálku, zkaženost dnešní doby. Matky, které dítě odloží, páchají hřích a v 9 případech z 10 si tuto skutečnost uvědomí, i když třeba po mnoha letech a chtějí svého potomka vidět, v tuto skutečnost věřím a přeji si to moc a stejně tak věřím, že jim to jejich dítě při shledání odpustí, protože vlastně žije ......

Napsat komentář »

punk je ..... :-) Landa je Landa kdo nebyl na bouři ten jako by nebyl :-) .To se nedá popsat jaký mazec tam byl. zaplat Pánbůh za takové lidi jako je Dan,díky němu se cítím hrdý na to že jsem čech :-)

Radim Scholaster

No, to máš pravdu. Takovou osobností se môže pyšnit jen česko :))).

tondakolik

to se máme čím chlubit :-D

Zobrazit 9 komentářů »

Je mi na blití, když vidím, kam dnešní společnost a morálka došly. Myslím tím slavné superbudky, zvané babyboxy. A když nějaký nový otevřou, dělají z toho mediálně významnou událost daného regionu. O potratech ani nemluvím. Proboha lidé, co to s námi je??!! Život je krásný a děkujme Bohu za každý den, že jsme tady, i když se zrovna nedaří.

Kuky

Co máš proti babyboxům? Nemyslím, že kvůli nim je více odložených dětí. A těch několik málo dětí, které zoufalé matky do babyboxu "odložily", kdoví jakby jinak dopadlo...ted třeba vyrůstají v rodině, kde je mají rádi.
Určitě je to vždycky špatně, když matka je nucena takhle odložit dítě, ale pokud se toto děje, tak je potřeba zajistit tuto možnost a dát i těmto dětem šanci na přežití!

xenofon

Dříve se děti dávalo na práh děcáku nebo nemocnice. Hlavně v zimě to bylo dost rizikové. Babybox je pokročilejší řešení v rámci téhož přístupu, nic jiného.

Cinik

Nebo ke klášterům...

xenofon

To ještě předtím, a s babyboxy to tedy přímo nesouvisí.

juniper

alespoň sám vidíš jak si moderní člověk váží daru života a jeho hodnot

Zobrazit 5 komentářů »

zdeni gratuluji sice opozdene ale preci :-)

Napsat komentář »

tak tři dny pryč a spitfire nepřichází s návrhem...konstruktivní kritiku to chce příteli :-)

Napsat komentář »

Já i Landa jsme jedno.

Napsat komentář »

ale pank je for tebe lepší co :-)

Mody

čaues jak je????Jo Punk je Punk.....

Zobrazit 1 komentář »

Landa je borec a mne ujel autobus :-$ včíl musím do hraštice zu fus :-b

Napsat komentář »

Nazdar jirkonsne,to víš,že je borec :-) to jsem já :-b

Vencál

to vyznělo jako že ty jsi landa...

Mody

Kdepa,to by mi huba upadla,jen jsem se registroval poprvé v signalech a psal jsem Jirkonsonovi,že to jsem já,pač on mě sem zavedl,tož dlouhá historie.....Ale pokud jsi landovo brácha,tak se omlouvám za nedorozumění :-) :-)

Zobrazit 2 komentáře »

Landa je borec

Napsat komentář »

StranikS: Myslíte KSČM, Revo a childfree.bloguje.cz?

Napsat komentář »