Ještě před 2 hodinkama jsem si myslel, že půjdu spát mezi 2.-3.hod ranní (dělám něco do školy-stejně nikoho nezajímá co=), ale před chvílí se mi sám od sebe zhroutil kompl, a co si myslíte, měl jsem to zálohovaný? 8-(

Napsat komentář »

no mně nevadí že je čteš, číst můžeš co chceš, ale zde spíš produkuj vlastní pohled, jak vnímáš to ty ne druhý, tvůj postoj je rozhodující.

Napsat komentář »

Názor podnikatele Štěpána Binka:
Jedno sto vyholených provokatérů chtělo projít obyčejným sídlištěm, obývaným převážně Rómy a ti, vzorně sešikovaní a koordinovaní svými předáky jim v tom ve spolupráci s Policií ČR zabránili. Důvod? Jsou to náckové a provokatéři a k nám na sídliště nesmí! Jak k nám? Jak nesmí? Čí je to sídliště? Rómů, nácků nebo policajtů? Kdo o tom rozhodne?

Byl bych velmi nerad, kdybyste si má slova vyložili jinak, než byla míněna. Nemám rád nácky, nesnáším jejich ideologii a nevážím si jich jako lidí. Nevážím si nikoho, kdo popírá a relativizuje utrpení druhých. Jsou… Zobrazit více

Názor podnikatele Štěpána Binka:
Jedno sto vyholených provokatérů chtělo projít obyčejným sídlištěm, obývaným převážně Rómy a ti, vzorně sešikovaní a koordinovaní svými předáky jim v tom ve spolupráci s Policií ČR zabránili. Důvod? Jsou to náckové a provokatéři a k nám na sídliště nesmí! Jak k nám? Jak nesmí? Čí je to sídliště? Rómů, nácků nebo policajtů? Kdo o tom rozhodne?

Byl bych velmi nerad, kdybyste si má slova vyložili jinak, než byla míněna. Nemám rád nácky, nesnáším jejich ideologii a nevážím si jich jako lidí. Nevážím si nikoho, kdo popírá a relativizuje utrpení druhých. Jsou to pro mě hnusní parazité, kteří zneužívají pravidla svobodné společnosti, ale i s takovými musíme umět žít, chceme-li být společností opravdu svobodnou. A dokud takový člověk neporuší zákony, je před právem roven mně i Vám a rozhodně má právo svobodně projít jakýkoli kout naší země, tedy včetně sídliště v Krupce.

celý na: http://binko.blog.idnes.cz/c/81141/Svoboda-v-Krupce-vzala-za-sve-aneb-zvykejme-si-bude-hur.html

juniper

nácky taky nemusím, tudíž není ani zapotřebí je zde nějakým způsobem zmiňovat.

xenofon

Proč je tedy zmiňoval Štěpán Binko?

juniper

a proč nějakého Štěpána Binka zde prezentovat? Je to jeho diskuze, nebo naše?

xenofon

Jeho články jsou zajímavé, čtu je několik let, i když ne všechny, protože to je grafoman :)

Zobrazit 4 komentáře »

jo, bylo to dobrý.

Napsat komentář »

ale stálo to za to :o) S:) :o)

Napsat komentář »

tož zme zase tady. Cítím se straaááááášně moc unavená.. S:) 8-p A rozbitá.

Napsat komentář »

Hlasujte v online předvolebním průzkumu. Zatím pořadí:
1. ODS (4)
2. SSO (23)
3. KDU-ČSL (2)
4. DS (31)

http://zpravy.idnes.cz/ankety.asp?id=A20090423_adb_55

Pokud by se skutečné výsledky alespoň podobaly těmto, můžeme se těšít na debakl ČSSD, SZ a KSČM, což bychom si, jako křesťané, ostatně měli přát.

honza17

Tak moc bych nejásal.
Nezapomeň, že drtivá většina voličů KSČM nepoužívá internet (ostatně i velká část voličů ČSSD a KDU-ČSL).
SZ dojela na rozpad na frakce, totéž čeká lidovce: Pokud zvolí za předsedu Čunka, tak kalouskovské křídlo založí vlastní stranu a KDU opustí. Nikdo je ale volit nebude, protože ti lidovci, kteří jim fandí mají blízko k ODS (a protože to je jistější kůň, budou je volit rovnou). Ale nechme se překvapit. Třeba se podaří KDU vzchopit z agónie. Osobně tomu ale moc nevěřím. Myslím, že strana v podzimních volbách (stejně jako SZ) nepřekoná pětiprocentní klauzuli.

juniper

máš docela pěkný pohled na KDU, snad se trochu probudí a sjednotí, musíme se také modlit za ně.

xenofon

Vím, že drtivá většina voličů KSČM net nepoužívá, ale u voličů ČSSD a KDU-ČSL to je tak polovina. Naopak SZ se sama chlubila, jak její voliči používají net, a zde to vypadá, jako by buď zásadně nechodili na Idnes, nebo hromadně přebíhali k DSZ.

Obecně, aby tu nevládla levice, je potřeba třech pravicových a středových stran. Takže z množiny ODS, KDU, SZ, SSO a Libertas postoupí nejméně tři. Osobně to vidím na ODS, KDU a SSO.

Zobrazit 3 komentáře »

Někdejší vůdce rasistické organizace Ku Klux Klan David Duke opustil v sobotu odpoledne Českou republiku. Američan byl v pátek zatčen, obviněn z propagace hnutí směřujících k potlačení lidských práv a policie mu uložila, že musí do sobotní půlnoci zemi opustit. Devětapadesátiletý Duke tedy neměl ani jedinou ze tří plánovaných přednášek. Do Česka jej pozval Filip Vávra spojovaný s neonacistickým Národním odporem. Podle webových stránek věnovaných jeho návštěvě zde měl i propagovat svou knihu Moje Probuzení. Kvůli pasážím z ní jej policisté zadrželi a strávil několik hodin u výslechu na… Zobrazit více

Někdejší vůdce rasistické organizace Ku Klux Klan David Duke opustil v sobotu odpoledne Českou republiku. Američan byl v pátek zatčen, obviněn z propagace hnutí směřujících k potlačení lidských práv a policie mu uložila, že musí do sobotní půlnoci zemi opustit. Devětapadesátiletý Duke tedy neměl ani jedinou ze tří plánovaných přednášek. Do Česka jej pozval Filip Vávra spojovaný s neonacistickým Národním odporem. Podle webových stránek věnovaných jeho návštěvě zde měl i propagovat svou knihu Moje Probuzení. Kvůli pasážím z ní jej policisté zadrželi a strávil několik hodin u výslechu na policejní služebně.

Pražský policejní mluvčí Ján Mikulovský řekl, že státní zástupce nakonec nenavrhl uvalit vazbu, neboť sazba trestného činu, z něhož Duka policie obvinila, je nízká. Za popírání holokaustu mu hrozí nejvýše tři roky vězení.

Podle Vávry Duka policejní postup šokoval: "Nikdy se mu tohle v Evropě nestalo," řekl. Krajní pravice chce na protest proti policejnímu zásahu vůči Dukovi v neděli demonstrovat před ministerstvem vnitra. Postup policie ale už schválil například odstupující ministr pro lidská práva a menšiny Michael Kocáb.

Napsat komentář »

Když íránský prezident Mahmúd Ahmadínežád označil ve svém projevu Izrael za nejvíce rasistický režim, značná část účastníků setkání opustila sál i celou konferecni, a to včetně zástupců České republiky.

Arabští a levicoví delegáti, kteří měli v sále drtivou převahu v zastoupení asi tisícovkou nevládních organizací a 140 států proti možná dvaceti třiceti těch soudných, freneticky tleskali a prázdná místa po protestujících ani nebyla vidět.

http://www.eurabia.cz/Articles/2915-jak-nejvetsi-rasista-a-popirac-holocaustu-primel-cechy-k-ustupu.aspx

Napsat komentář »

....opsáno z upoutávače: EVROPA NEBO ČESKO, KAŠLU NA TO VŠECKNO! VÁŠ JIŘÍ PAROUBEK

Napsat komentář »
xenofon

Bohudíky za zázrak, doufám, že je také řidičce dostatečnou výstrahou. Jinak trať vede z Chlumce nad Cidlinou do TRUTNOVA a ne Turnova (tam by to bylo s přestupem ve Staré Pace).

http://www.signaly.cz/kzu

StranikS

Přesně tak, z Chlumce se jezdí do Trutnova. Z Chlumce do Turnova přímo těžko. Leda s přestupy přes Ostroměř a Jičín. trat' č.041 Je to stejně nějaké divné.

Zobrazit 3 komentáře »

hlavně se modlit,za všechny staty a polityky.

juniper

Plně souhlasím, jelikož modlitba dokáže i neuvěřitelné

Zobrazit 1 komentář »

jenomže rupnout v bedně může komukoliv

Napsat komentář »

no bude to ještě všechno hodně zajímavé

xchickox007

Taky si myslím, otázka je kam která země se bude vyvíjet. Třeba s jaderného potenciálu KLDR moc strach nemám u Iránu je to horší

Zobrazit 1 komentář »

Rusové jsou stejně prolhaní ... nelze jim nic věřit vážně. Zato jinde ale bují jaderný arsenál .... KLDR, Irán .... možná i Indie

xenofon

Indie a Pákistán jej mají určitě, netají se tím. Ale nechtějí ho použít, ani nápad. Izrael to tají, a použil by to, kdyby to Írán nebo Pákistán použil proti němu. KLDR a Írán mají jaderné zbraně spíš teoreticky, prakticky nejsou schopni někoho reálně ohrozit, jejich rakety, pokud by se je podařilo odpálit, by byly dost možná sestřeleny, navíc by se země dočkaly mnohem tvrdší odvety.

Zobrazit 1 komentář »

Delegace Ruska a Spojených států v pátek v Římě zahájily práci na nové smlouvě o omezení jaderných arzenálů. Prezidenti obou zemí se při nedávném setkání v Londýně shodli, že by nová dohoda měla být hotová do konce roku, kdy doběhne platnost smlouvy START-1.Prezidenti se počátkem dubna dohodli ne snížení počtu jaderných hlavic pod úroveň, která byla dohodnuta v roce 2002. V praxi by do roku 2012 mělo dojít na redukci arzenálů na 1700 až 2220 hlavic. Vyjednavači mají o výsledcích svých jednání předložit zprávu do července zprávu. START vyprší v prosinci a do té doby má být podepsán nástupce… Zobrazit více

Delegace Ruska a Spojených států v pátek v Římě zahájily práci na nové smlouvě o omezení jaderných arzenálů. Prezidenti obou zemí se při nedávném setkání v Londýně shodli, že by nová dohoda měla být hotová do konce roku, kdy doběhne platnost smlouvy START-1.Prezidenti se počátkem dubna dohodli ne snížení počtu jaderných hlavic pod úroveň, která byla dohodnuta v roce 2002. V praxi by do roku 2012 mělo dojít na redukci arzenálů na 1700 až 2220 hlavic. Vyjednavači mají o výsledcích svých jednání předložit zprávu do července zprávu. START vyprší v prosinci a do té doby má být podepsán nástupce dokumentu.

Stanice BBC uvedla, že dodržet prosincový termín ale bude obtížné, hlavně kvůli sporu ohledně možné instalace amerického protiraketového štítu ve střední Evropě. „Je potřeba mít na mysli, že čím nižší budeme dohadovat počet hlavic, tím závažnější spory spojené s raketovou obranou a strategickým potenciálem dalších jaderných mocností vyvstanou,“ řekl agentuře Interfax náměstek ruského ministra zahraničí Sergej Rjabkov.

xchickox007

Pozitívní je že zahájili práci na smlouvě, popř. že se něco děje, nemyslím si ale, že v tuhle chvíli hrozí nebezpečí od US nebo Rusáků, spíš od malých militantních skupinek, různých odnoží al-kajdy a extrémistů. Mocnosti se navzájem drží v šachu, a každý prezident, té či o né země si je vědom možných dopadů použití jaderných nebo biologických zbraní. Ale málé skupinky extrémistů nekontroluje nikdo a nikdo ani nemá moc předhled o činnostech al-kajdy. Třeba v Afgánistánu a Iráku byla oslabena, ale ne úplně zničena navíc malé militantní skupiny jsou všude rozesety po světě. Takže spíš si myslím že je pozornost věnovat potírání extrémismu a terorismu a různých rasitických a nacionálně militantních skupin.

Zobrazit 1 komentář »

Dyť sem přece říkala, že budem vařit ministrantům v Nevojicích.. No, snad se vrátěj všichni :o)

Napsat komentář »

eee my odjíždíme daleko předaleko.... :o) S:) :o)

Napsat komentář »

tož se mějte zítra ve spolču pěkně, všichni se navzájem pozdravujte, dobrou O-)

Teru

copa? ty nedondes?

Zobrazit 1 komentář »