http://www.youtube.com/watch?v=iGowPFvdKPc&NR=1

Romský teror v litoměřické diecézi.

Napsat komentář »

jo ale ten úvodní text mě fakt dostal :o) :o)

Napsat komentář »

Víte proč jde církvi tolik o katedrálu, nepoměrně víc než o mnoho zapadlých kostelíků a far?

Papo

Protože nejde o katedrálu, ale baráky na hradě.. :-)

Zobrazit 1 komentář »

joooo....ale i tak :-) :-) :-) :-)

Napsat komentář »

:-) :-) :-) Jo, pěknej článek, nerad bych se vychvaloval, ale vy jste ty fotky z opravy a rekonstrukce nepoznali? Dyť to bylo úplně jasný. :-) :-) :-)

Dáša Knotková

mamka se taky nenechala nachytat.. (Škoda.) Ale napsaný to měl pan farář pěkně :o)

Zobrazit 1 komentář »

jo to jste nevideli moji mamku tak z toho byla upa mimo ale potom si precetla ze je to aprila smichy skoro brecela... :-) :-) :-)

Napsat komentář »

:-D :-) :-) :-) :-) :-)

Napsat komentář »
Teru

jo, tak tohle je taky hodne dobry. malem me z teho kleplo :-)

Zobrazit 1 komentář »

Jj, určitě budu, ale něco za něco, vy se pak budete modlit za mě až to budu psát, což bude příští týden :-)

Napsat komentář »

to zvladnete levou zadní! A nezaspíte.

Napsat komentář »

este neco... modlite se prosim zitra za blanku a za me...piseme maturitni slohovku 8-p dik :-)

Napsat komentář »

vostře :-) :-) :-) :-)

Napsat komentář »

a kdo je autorem té knížka?...ráda bych si ji přečetla :-)

Napsat komentář »

Dotaz uživatele

Dobrý den,
vloni jsem provedl upgrade PŘÍTELKYNĚ 1.0 na verzi MANŽELKA 1.0 a nový program nečekaně spustil proces DĚTI, s mimořádně velkou spotřebou paměti a systemových zdrojů. V manuálu není tato funkce zmiňována. Mimo to Manželka 1.0 také zasahuje do ostatních programu a natahuje se už při bootovaní systému. Ostatní programy, jako například Noční Poker 10.3 a Pivo 2.5 od té doby přestaly fungovat, při jejich spuštění se systém zhroutí. Zda se, že Manželku 1.0 nemůžu odstranit ze systému. Uvažoval jsem o návratu k Přítelkyni 1.0, ale uninstall skončil neúspěšně.Můžete mi… Zobrazit více

Dotaz uživatele

Dobrý den,
vloni jsem provedl upgrade PŘÍTELKYNĚ 1.0 na verzi MANŽELKA 1.0 a nový program nečekaně spustil proces DĚTI, s mimořádně velkou spotřebou paměti a systemových zdrojů. V manuálu není tato funkce zmiňována. Mimo to Manželka 1.0 také zasahuje do ostatních programu a natahuje se už při bootovaní systému. Ostatní programy, jako například Noční Poker 10.3 a Pivo 2.5 od té doby přestaly fungovat, při jejich spuštění se systém zhroutí. Zda se, že Manželku 1.0 nemůžu odstranit ze systému. Uvažoval jsem o návratu k Přítelkyni 1.0, ale uninstall skončil neúspěšně.Můžete mi někdo poradit?


ODPOVĚĎ:
Vážený uživateli,
toto je velmi častý problém. Mnoho lidi přechází z Přítelkyně 1.0 na Manželku 1.0, domnívajíc se, že je to jen neškodná zábavná utilita. Ale Manželka 1.0 je operační systém, navržený tak, aby sám spouštěl ostatní aplikace. Nepouštějte se do instalace! Dodatečné odstranění Manželky 1.0 může mít za následek poškozeni systemových zdrojů. Někteří se pokoušeli instalovat Přítelkyni 2.0 resp.Manželku 2.0, ale narazili na více problému, než v původním Systému. Jiní zkoušeli spouštět Přítelkyni 2.0 paralelně na pozadí. Bohužel, Manželka 1.0 detekuje přítomnost Přítelkyně 2.0, což zapříčiňuje konflikty, s následným kolapsem Systému.. Jediná možnost jak se vyhnout problémům je neinstalovat software Manželka, ale používat jen Přítelkyni. Verze Přítelkyně 1.0, 2.0, 3.0 atd. jsou navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat Paralelně.. Nyní je již pozdě, můžete jen varovat vaše známe. Ještě dodáváme, abyste si dal pozor na nedokumentovanou automatickou instalaci programu Tchyně 6.4. !!!

S pozdravem FamilySoft

Teru

hoooodně dobrý!!! :-)

Zobrazit 1 komentář »

Ty jo, mám takhle chvilku ve škole a tak si brouzdám diskuzema a objevuju mnoho zajímavýho, např z ftipků: http://www.youtube.com/watch?v=dPbyrfVBROM

Dáša Knotková

doost dobrý! :o)

Zobrazit 1 komentář »

Jakpak se vám líbí nový logo signálů? 7:-|

Napsat komentář »