jo.

Napsat komentář »

ja to tedy sleduji:)

Napsat komentář »

Já mám ráda muzikál Tajemství. Je tam suprč atmosféra, neboť se to tak nějak (alespoň myslím, pokud se nepletu) točí kolem likantropie, což je vlastně oním tajemstvím. Hudba je pojatá vskutku zajímavě a do příběhu dobře zapadá. Krysař je také povedené dílko.. Ale nemohu se ubránit názoru, že Janek Ledecký je v muzikálech prostě lepší než Daniel Landa..
A ještě Jack Rozparovač je fajn - nevím od koho, ale taktéž jej hrají v divadle Kalich. :-)

tondakolik

já moc muzikálů neviděl - nemohu tedy srovnávat - ale všem mohu vřele doporučit Tajemství právě od Dana!!! ...to tajemství není v té lykantropii...
7:-|

Eruwen

Jujda.. opravdu.. Já jsem psala, že si nejsu jistá :) Měla jsem pouze to štěstí slyšet cd, ale jinak ty ostatní muzikály byly viděny mým okem téměř z bezprostřední blízkosti :D

Eruwen

Teda, viděla jsem ještě ukázky a tak.. ale chystám se tam v nejbližší době dostat.. Kalich je suprč divadlo.. Mimoto se teď bude pořádat konkurz do Landova muzikálu Touha ;)

tondakolik

tys si Tajemství tedy neviděla? :-o)

Zobrazit 4 komentáře »

no autem, nejspíš. :-$ :-$

Napsat komentář »

Nejvíc se mi líbí od pana Landy zpracování písničky Je most a příkop...

Eruwen

Těsně vedle :D
No nic..

Kolka

... a co třeba zvíře "operní pěvec"?? :-)

Zobrazit 6 komentářů »

Avšak, vrátím-li se k tématu této diskuze, byl jste někdo v divadle Kalich v Praze na nějakém muzikálu Daniela Landy? :-)

Napsat komentář »

A ty jsi Danova manzelka?Jeste se neznáme, když už jednou pojedu pro ty podpisy...

Filip Landa

Jaktože ne? Kolik čajů budu muset ještě doplatit?

Eruwen

Tady se nemluví o materiálních prostředcích :P
Ale na druhou stranu, prozatím jediné, co mohu pochválit tomuto člověku, dámy a pánové, je snad to, že celkem dobře leadruje JuFáče a to by zasloužilo potlesk (alespoň jedním párem rukou, prosím..) 2:)

Zobrazit 10 komentářů »

hej tak ... jo ale tak dyž už ju majú oblúbenú tož aŤ taky napíšú k tématu a enom nečtú :-) diskuze je pro to aby sa diskutovalo a ne jen četlo a nechávala sa ležet ladem :-)

Ferenc

Tak ať odpočívá v pokoji připravena k použití... Všechno oblečení taky nenosíš naráz :-)

Anna Maková

ne???nahodou by to bylo zajimave vyzkouset:D:D:D :o)

Zobrazit 7 komentářů »

Vrátím-li se k tématu Filip Landa jehož porovnám s jeho otcem (alespoň podle jeho slov o příbuzenství onoho pána), tak musím říci, že podoba je opravdu neobyčejně odlišná :D FL je velmi známá osobnost a v jistých ohledech dokonce legenda, avšak jen mezi zasvěcenými. Slávu si připisuje sobě a tu si pak připisuje jeho otec (jistá podobnost se opravdu najde), ale vězte, že pravý veršotepec a hudební skladatel jsem povětšinou já. FL totiž nikdy nespí a jest viděn jen skloněn nad všelijakými architektonickými plány a tudíž zbývá na mně, abych tvořila písně, které jej pak naučím a ponechám to na… Zobrazit více

Vrátím-li se k tématu Filip Landa jehož porovnám s jeho otcem (alespoň podle jeho slov o příbuzenství onoho pána), tak musím říci, že podoba je opravdu neobyčejně odlišná :D FL je velmi známá osobnost a v jistých ohledech dokonce legenda, avšak jen mezi zasvěcenými. Slávu si připisuje sobě a tu si pak připisuje jeho otec (jistá podobnost se opravdu najde), ale vězte, že pravý veršotepec a hudební skladatel jsem povětšinou já. FL totiž nikdy nespí a jest viděn jen skloněn nad všelijakými architektonickými plány a tudíž zbývá na mně, abych tvořila písně, které jej pak naučím a ponechám to na něm. Ale jistá odlišnost vládne hlavně v podobě - FL má vlasy tmavé, husté a k tomu má kousy, ale otec jej v mnohém předčí ;) Jeho táta má totiž suprč pleš (vždy k jeho narozkám mu kupuji vosk na parkety se speciálními účinky, které zpomalí možný růst vlasů, které pečlivě každý den holí strojkem značky Wilkinson). A abych vše uvedla na pravou míru řeknu to jednoduše : já skládám písně a texty, FL to vezme na sebe, protože nejsem ještě zletilá, ale DL to převezme od něj, protože je známější a má větší šanci se prosadit. Takže.. No, pokud chcete vidět pravou tvář Landovic rodiny, obraťte se na mne, neboť ti dva, o nichž se nemluví, mají tak vysoké ego, že s nimi není pořádná řeč.. X:)

Filip Landa

8-p 8-p 8-p 8-p Všechno vyzrazeno. Definitivní koněěc mé kariéry... Ale těším se tedy na tu pravou tvář Landovic rodiny :-E) :-E) 2:)

Eruwen

To víš.. Někdo musí uvést na pravou míru to, co oba šíříte jen ve zkreslených či neúplných informacích :P 7:-|

Zobrazit 2 komentáře »

ono to vypadá, že si tu povídáte takřka sami, ale netušíš kolik lidí má takhle veledůležitou diskuzi mezi oblíbenými a sleduje ji, a tyhle soukromnosti je prostě nezajímají.
PS. Já to taky netuším, ale málo jich nebude. :-)

Napsat komentář »

Jsem zvědav, jestli se Daniel po odchodu z Ordo Lumen Templi přikloní ke kolíkům nebo k panověě.. Toť otázka :-o) Já v tom mám jasno, ale jestli Dan?

Napsat komentář »

Jak přejel Lucinku? B-)

Napsat komentář »

Co jé? nějaká obdoba antikolíku na signálech? :-)

tondakolik

co je antikolík?!?!?!

já jsem Kolík a nestrpím jakékoli antikolíkovství!!! 8-p

Ignác

Co je antikolík už přece víš, myslim, žes tam kdysi chodil, teďka už to nepůjde, je to zaheslovaný... :-)

tondakolik

to je pravda že jsem o tom už "slyšel" - alestále nevím nějak moc oč šlo :-D

Zobrazit 3 komentáře »

dneska nám někdo přejel Lucinku. :-$ :-$ :-$

Teru

chudinka majinka :-$

Zobrazit 1 komentář »

to nic :-)

Anna Maková

jaj mno sorrky ciťo :o) :o) :o) :o) :o) porad se taky ale nemuzem bavit o tom samym ne? :o) :o) :o) :o) to by nas pak omrzelo....ale jako se budu snazit venovat tematu ActIv8 :o) :o) :o) :o)

Zobrazit 1 komentář »

Je chvályhodné, že chcete odlehčit serverům signály.cz používáním qipu, příště ale pro předání čísel použijte opravdu vzkazy, do diskuze ActIv8 to skutečně nepatří.
Díky :o)

juniper

omlouvám se za vzniklé potíže :-o)

Zobrazit 1 komentář »

Pozor, POZOR!!!!!!!!! Já sem se dneska najedla! Do syta!! To znamená asi půl kila kuřecích řízků s chlebem... JJ, to bylo fakt squjelý. Nechcete místo selete koupit radši 10 kg kuřecích řízků?

Napsat komentář »

Pozor pozor! Pokud jste to nedostali mailem, tak vám to radši zděluji já!
V pátek 23.5.2008 odpadá zkouška scholy, ale v neděli v 7,30 normálně! S:)

Dáša Knotková

obávám se, že tu zkoušku bych fakt nestihla.. troškec...

Zobrazit 1 komentář »

jo dan má tři holky ale z tý jedný se nám vyklubala filipka..

jenikjejenjeden

A Ronaldinho mel tri kluky a z jednoho se vyklubal Retardinho... a je to velkej fotbalista

ladabar

Njn, pan Talir senior mel kluky jenom dva a z mladsiho, tj. z Saska se mu taky vyklubal retardinho :o) 8-p :-E)
Ale prej je tahle diskuze plodna, tak jen at dal plodi...treba i ty retardýně...

Filip Landa

Retardýně se tady poznaj podle toho, že jim smázli fotku z profilu..

Zobrazit 3 komentáře »

Jůůůůůůů ja budu znát syna Dana Landy, kde bydlíš abychom se nějak setkali a můžu si přinést cédéčka co mám od tvého táty?Dal by si mu je k podepsání?Kdy má čas?

Filip Landa

Heh.. to slovo "jůů" říkáš sám od sebe nebo ti to o mě řekli jiní? :-)
Nicméně - Dan má čas pořád, on se fláká. Dřu za něj já. Ty cédéčka můžeš přivézt třeba někdy do Litoměřic.. Možná tam máš někoho známého?

Zobrazit 1 komentář »