Bůh, sex a manželství

Ahoj všichni, chtěla bych se zeptat na jednu věc, co mě trápí. Byla jsem s kamarádem na školním plese. Mezi sebou máme naprosto jasno že mezi námi nic není a nebude. Ale jak jsme se bavili (a protože se nám nechtělo donést další židli, posadil si mě na klín. Bylo to naprosto nevinné, ale teď když je to s denním odstupem pořád přemýšlím, jestli to nebyla chyba. Máme doma dost těžké období a já jsem prostě potřebovala vypnout. Bylo příjemné a povzbuzující, že jsem se mohla uvolnit, že jsem cítila že je se mnou někdo, komu na mě záleží. Ale pořád teď přemýšlím, jak se s tím vypořádat. Dost mě… Zobrazit více

Ahoj všichni, chtěla bych se zeptat na jednu věc, co mě trápí. Byla jsem s kamarádem na školním plese. Mezi sebou máme naprosto jasno že mezi námi nic není a nebude. Ale jak jsme se bavili (a protože se nám nechtělo donést další židli, posadil si mě na klín. Bylo to naprosto nevinné, ale teď když je to s denním odstupem pořád přemýšlím, jestli to nebyla chyba. Máme doma dost těžké období a já jsem prostě potřebovala vypnout. Bylo příjemné a povzbuzující, že jsem se mohla uvolnit, že jsem cítila že je se mnou někdo, komu na mě záleží. Ale pořád teď přemýšlím, jak se s tím vypořádat. Dost mě hryže svědomí... Budu vděčná za jakýkoliv názor na danou situaci. Díky!

Lenka Dvořáková

Napsala jsem ti do vzkazu

LudmilaLáz

@Terka-8-8 já bych to tak dramaticky neviděla- naopak- vnímala jsi tělesnou blízkost s někým, s kým ti bylo v dané chvíli dobře, a při tom jste se zachovali v mezích přátelství. Zda se ze všeho časem vyvine něco více než jen přátelství, se uvidí. A pokud by mělo přátelství přerůst v lásku, proč se jí bránit?

Zobrazit 6 komentářů »