Bětka Barošová

Betynka / Bětka Bakhita Barošová / 30 let

Ježíš znovu promluvil k farizeům a řekl: " Já jsem světlo světa. Kdo mě následuje, nebude chodit v temnotě, ale bude mít světlo světa." (Jan 8,12)

Ďábel není hlupák. Moc dobře ví, že žádný člověk nedá přednost klopýtání a bloudění v neproniknutelné tmě před cestou ozářenou sluncem. Ve své mazanosti nenabízí tmu, ale světlo. Laciné, snadno dostupné v kdejaké prodejně esoterické literatury, horoskopů, kouzelných kamenů a jiných tajemných předmětů. Zvědavým rád posvítí i za několik zatáček dopředu a předpoví jim šťastnou budoucnost. Pro ty nejhloupější z hloupých si v centru Prahy otevřel … Zobrazit více

Ježíš znovu promluvil k farizeům a řekl: " Já jsem světlo světa. Kdo mě následuje, nebude chodit v temnotě, ale bude mít světlo světa." (Jan 8,12)

Ďábel není hlupák. Moc dobře ví, že žádný člověk nedá přednost klopýtání a bloudění v neproniknutelné tmě před cestou ozářenou sluncem. Ve své mazanosti nenabízí tmu, ale světlo. Laciné, snadno dostupné v kdejaké prodejně esoterické literatury, horoskopů, kouzelných kamenů a jiných tajemných předmětů. Zvědavým rád posvítí i za několik zatáček dopředu a předpoví jim šťastnou budoucnost. Pro ty nejhloupější z hloupých si v centru Prahy otevřel "první čarodějnickou prodejnu".


Pane, svět je plný bludiček. Některé jsou na první pohled průhledné, jiné hodně rafinované, ďábelsky rafinované. Prosím, veď mne svým Duchem, ať jim nikdy nenaletím, ať mě nesvedou z cesty za tebou. Buď mi světlem na každém kroku, buď světlem i všem, za které se cítím být zodpovědná. Někteří těm bludičkám věří a nevidí na tom nic špatného. Prosím zachraň je.

Bětka Barošová

Toto je článek, který mě zaujal v knize Marie Svatošové - Tykadla víry

Zobrazit 1 komentář »