Letošní rok
Rok 2023
Rok 2022
Rok 2021
Rok 2020
Rok 2019
Rok 2018
Rok 2017
Rok 2016
Rok 2015
Rok 2014
Rok 2013
Rok 2012
Rok 2011
Rok 2010
Rok 2009

Na vědomost se dává, že se již klidně můžete hlásit na letní Antiochii, jelikož již známe místa letošního působení Antiochie ;-)

V Čechách nás již druhým rokem přivítá otec Kamil Škoda v Bělé pod Bezdězem a na Moravě budeme spolupracovat s otcem Vraťou Kozubem v Horním Újezdě u Všechovic. (pod Svatým Hostýnem) :-)

Na viděnou v létě! ;-)

PS: Prosíme o modlitbu. Díky.
Vaši bohoslovci.

Vojtěch Hýbl (VVRH)

No, jak to tak vidím, tak nejvíce to rozparádí jáhen Jarda na turnuse D. Doufám, že céčko bude centrovat a ne že jako loni bude poslední, protože být poslední mě moc neba.

ZelenýBanán

On je Jarda na déčku?? no to teda!!!!

Zobrazit 15 komentářů »

Zdravím :-)
Chtěla bych vám vyřídit jednu prosbu...
Dneska mě na chodbě u nás na fakultě zastavila jedna dívčina. Neznala jsem ji, ale ona si mě pamatovala z přednášky o Antiochii v Olomouci... jmenuje se Šárka a je odněkud od Rejchartic... poprosila mě o modlitbu za Jirku R. z Rejchartic, prý má teď velké osobní problémy a oni se mu snaží pomáhat. Říkala mi, že neví, jestli by byl rád, že nám to říká, ale ona nás chtěla poprosit o modlitbu, protože se prý toho víc pro něj asi udělat nedá... takže prosím, zahrňte Jirku do svých modliteb...
Díky :-)

Vojtěch Hýbl (VVRH)

Ano, je to potřeba. Bůh mu žehnej i jeho práci.

Mot

Připojuji se k modlitbě i za ostatní Rejchartičáky. Vždyť je tu někdo, kdo chce vytrhat, co bylo zaseto. Ale jsme na straně Vítěze!

PS: Otec arcibiskup taktéž žehná.

Jirka Račák

děkujeme za modlitby, jsem šťasten, že je takové společenství duší, které se dokážou spojit v modlitbě za druhé. Modlitba má velkou moc, děkuji, každá je nesmírně silně cítit! myslím na Vás i požehnání pro Vaši práci a pro letošní antiošku! :) +

Zobrazit 4 komentáře »
Napsat komentář »