Přidal Thompson


Komentáře

Ričík

Čistota Dochvilnost

Adamet

Nejspíš někde mezi Prahou a Olomoucí skočil někdo pod vlak, ale to není chyba ČD. V případě čistoty vagónu je otázka kdy to bylo, protože např. před Velikonocema jsou k vlakům přidávány dodatečné vagóny různých typů (vše co depo dá a může jet aspoň 140km/h po koridoru) a nekouká se na kategorii vlaku. Ta lokomotiva 380 je pěkná, akorát jsem ji zatím na trase Praha-Bohumín(-Žilina) neviděl.

Thompson

Ohledně těch zpoždění - nikdo nikam neskákal, bylo to myslím z nějakého živelného důvodu (vichřice nebo tak...), ale přišlo mi to velice vtipné :) a ty vagony se sněhem v uličkách a zamrzlými dvířky fakt nebyly přidány výjimečně ;) byla to naprosto všední neděle večer ;) jinak 380ku jsem už několikrát viděl, hlavně v Ostravě, ale vždycky to zatím bylo na nákladním vlaku, teď poprvé jsem ji viděl i na "osobáku".

Thompson

krom toho vagony z depa jsou (dle mých zkušeností) obvykle ty nejčistší, které ČD mají :) když vzpomenu např. na zvláštní vlak při návštěvě sv. otce z Brna do Boleslavi, tam se člověk ani moc neštítil jít za záchod :)

Zobrazit 4 komentáře »