"Církev" na Facebooku

ZuzanaSlabá
ZuzanaSlabá
To, co předvádí věřící, a především správci skupin na FB vůbec není dobré, leč velmi zlé. Opravdu je to mix ovcí a koz. Nicméně na půdě církev by nás měla zajímat spravedlnost a naše milost by měla být vyšší, než je naše spravedlnost. Mnoho věřících jsou chodící Bible, ale v nenávisti ke svým sestrám a bratrům by si nezadali s biblickými Farizeji.

Přijďte do nové FB skupiny a nezůstávejte ve skupinách, kde správci nejsou nikomu vykazatelní - ani skupině, maximálně jeden druhému, ale tam je to většinou tak že ruka ruku myje.

Na mnoha křesťanských skupinách probíhá cenzura, ale nikoliv zlého jednání, ale cenzura víry. Správci si hrají na apoštoly, kteří mají právo opravovat Vaši víru - nikoliv diskuzí, ale cenzurou a tajně. Nikdo se nedozví, že vám něco smazali. Toto ani apoštolové nedělali. Oni samozřejmě napomínali a vyzývali k tomu, aby někteří lidé raději mlčeli, ale nepoužili roubík a nikoho nesvázali do kozelce a neodstínili z církve...

Chci se zeptat na Vaše zkušenosti s cenzurou.

Jednotu hledat máme. Pokud někdo jen propaguje sám sebe a nenechá si nic vysvětlit a nehledá jednotu, jen si pořád mele to své, aniž by reagoval srozumitelně na argumenty, tak to není diskuze a nemá smysl s takovým diskutovat, ale hledání jednoty, to je to, co na mnoha diskuzích neprobíhá.

Smutné je, že mnoho lidí je nespravedlivě cenzurovaných, ale oni se na ty skupiny nakonec vrátí, protože "pořád je lepší aspoň nic, než nic."

Hmm, není to lepší.

Jsem Křesťan, Křesťané a Otázky ve světle Bible jsou cenzurovány.

https://www.facebook.com/groups/965254381417983
radim24
radim24
Drahá Zuzano,
zda je někdo cenzurován to je v rámci dané FB skupiny naprosto v pořádku. Takový je svět. Každý náboženský spolek se snaží chránit své ovečky ať už jde o ovce toho zlého nebo toho dobrého. Jsou různé spolky, některé dobré jiné zlé. Vcelku mám pochopení pro to, že kdybych měl rodinu a děti budu je chránit před Svědky Jehovovými, Mormony a dalšími, ty tu veřejně raději ani neuvádím. Nebojím se, že bych dostal blokaci, ale proč si stěžovat na katolickém serveru? Nemohl bych za své bratry označit někoho kdo nevěří, že bible je Boží slovo, že Ježíš je téže Božské podstaty jako Otec, a že Bůh logicky existuje ve třech osobách jako Syn, Otec a Duch Svatý. Proto tuto ochranu není možné nazývat jiné lidi z těch jiných organizací za bratry a sestrami. Jsou to prostě cizí náhodní lidé ve veřejném světě. Nenazvu bratrem, sestrou kdekoho. Přijde mi to logické. Myslím si, že je dobře že Otázky ve světle bible jsou cenzurovány a právě proto tuto skupinu mohu všem doporučit. Je to ta nejmenší cenzura a mohla by být ještě přísnější. Myslím si, že církve, jehož historickou součástí byla falešná a nenaplněná proroctví o konci světa nebo druhém příchodu Krista, vytržení apod. by se tam neměli tolerovat. Ty další skupiny v podstatě neznám, tím pádem mě nezajímají. Myslím si ale, že z těch třech jmenovaných je nejlepší právě Otázky ve světle bible právě proto jak zatočili s některými heretiky jako třeba s tím hnutím víry, to se tam dobře propírá. V některých náboženstvích je tolik brainwashingu, stojí jen na tom udržování svých členů v nevědomosti a v překrucování bible - případně na vymyšlených nadpřirozených zjeveních, kde Bůh jim zjevil odlišný výklad, vložili Písmo do Písma, něco co tam není. A to je jejich konec. S takovými pryč. A pokoj tobě a lásku k pravdě.
Chlubíčko
Chlubíčko
Kdo z křesťanských facebookových skupin si nečistí zoubky, riskuje vývin zubního kazu. https://www.youtube.com/watch?v=fP3dcodF-Gk