Za 7 dní bude spuštěna nová verze signály.cz. Více »

Přihlášení

Možnosti

Informace o diskuzi

Založil: HejTi
  • Počet příspěvků: 2074
  • Počet tvých příspěvků: 0

Vyhledávání v diskuzi

Diskuzní téma Diskuzní fórum - CSM Tábor 2007

Diskuzní téma k CSM Tábor

Pro přispívání do diskuze musíš být přihlášen(a).

majkiii - 14. 8. 2007 21:38
» Prosím já chci z Klokot ňáký fotky....:
»(Kdyžtak mi někdo pošlete odkaz kde
»můžou být...ty nejčerstvější:)Na těch
»oficiálních stránk´ách teho moc
»

Ahoj! Aktuální fotky by se měly objevovat na adrese klokblog.signaly.cz. Snad to bude brzo lepší a fotky budou aktualizované častěji;-)

Ucinka - 14. 8. 2007 21:29
Prosím já chci z Klokot ňáký fotky....:((Kdyžtak mi někdo pošlete odkaz kde můžou být...ty nejčerstvější:)Na těch oficiálních stránk´ách teho moc není:(
Hrach - 14. 8. 2007 20:56
Pokud mi stihnete nejak odpovedet, tak bych se chtel jeste zeptat, jestli bych se mohl zucastnit zitrejsi slavnostni mse v 10:00?
Hrach - 14. 8. 2007 19:19
Díky to vím :)S tím počítám. V 16:30-18:00 probíhají
-slavnost pro město
-koncerty
-workshopy
mohl bych treba neco ztoho navstivit? popr. co "Delena katecheze"?
Robert - 14. 8. 2007 19:12
»Ahoj,zítra(ve st) bych rád přijel,
»hlavně na koncert (pod širákem
»schrupl a ve čtvrtek zase odjel).Chci
»ný mohl být odpoledne třeba na
»některých koncertech apod. ...

Na koncert pro Haiti se v poho dostaneš, ale vstupné je pro neregistrované 200,- víc na www.koncertprohaiti.cz.
Hrach - 14. 8. 2007 19:08
Ahoj,zítra(ve st) bych rád přijel, hlavně na koncert (pod širákem schrupl a ve čtvrtek zase odjel).Chci se zeptat jestli bych jako neregitrovaný mohl být odpoledne třeba na některých koncertech apod. Co sem pochopil,nemůžu se očástnit workshopů.A co ostatní věci?Mohli byste mi napsat prosím kam všechno můžu? Díky moc. snad mi rychle odpovíte ;)
Pohádka - 14. 8. 2007 15:31
Ahoj, také jsem jedna z těch, co jsou ve spojení s Táborem díky Tv Noe. Je úžasné, že tato možnost tu je.
Přeji všem, aby setkání v Táboře přineslo hojné plody.A myslím také na organizátory, aby to vše dobře zvládli, jistě to není jednoduché, zajišťovat chod tak velkého kolosu, tak velké a úžasné akce.
PeZ - 14. 8. 2007 12:34
Pro ty co se nemohou zůčastnit CSM doporučuji sledovat Tv NOE, vysílá přímé přenosy ze setkání. Kdo má dobrý přístup k internetu je možnost sledovat Tv NOE i přes něj. Více najdete na: http://www.tvnoe.cz/ a http://www.tvnoe.cz/index.php?cmd=page&id=108&lang=cs
...AŤ DOBRÉ ZRNO PADNE NA ÚRODNOU PŮDU!! :o)
Robert - 14. 8. 2007 12:17
»Ahoj, všude se píše, že je setkání
»otevřeno všem, ale já jako laik vůbec
»nemohu nikde zjistit, kde se vůbec
»veškeré akce konají. ...

Ahoj, pokud chceš přijít, tak stačí dojít do areálu Klokotského kláštera, kde je centrální recepce, kde se zaregistruješ a dostaneš mimo jihého i Programového průvodce, kde je vypsáno, kde se která akce koná. Pro neregistrované účastníky je jen několik málo akcí. Jinak workshopy se konají po celém městě.
lullenka - 14. 8. 2007 8:45
Ahoj, všude se píše, že je setkání otevřeno všem, ale já jako laik vůbec nemohu nikde zjistit, kde se vůbec veškeré akce konají. Jestli je to vše jen v areálu Klokotského kláštera na naějakém venkovním amfíku, nebo i jinde ve městě. V programu to není uvedeno, kromě první mše v kostele na táborském náměstí.Taky bych prosila radu, jak to eventuelně sledovat jako vy tu ,co to znáte, na nějakém TV internet programu.
Nevěřili byste, jak je těžké pro nezasvěcené se připojit k účastníkům, když nechci jet narvanou městskou dopravou do Klokot jen tak na blind, s nadějí, že tam možná právě bude něco probíhat zajímavého a ono to hlavní bude právě někde jinde ve městě...Taky není jasné, kde budou workshopy apod..V programu to nikde není.Poradí někdo milý a ochotný?
Blesk - 13. 8. 2007 22:07
Take dekuji za primy prenos, mam nohu od vcerejska v orteze, tak diky tvnoe jsem byl v Tabore taky :-) )
Elishka - 13. 8. 2007 21:40
Ikdyž sem zahájení sledovala jen přes net nikdy na ten úžasný pocit ve mě nezapomenu...
bublin - 13. 8. 2007 21:33
Chci podekovat vsem pytlum, ze nevyuzili pri ceste do Tabora posilovy spoj z Brna a jeli misto toho R 664 v 11:25, byli jste uzasni.... rychlik napraskany, sekyra 40 minut, prestup ve Veseli byl taky zazitek..... doufam, ze cestujici verejnosti doprejete podobne vzruso i za tyden.... zdar
bublin - 13. 8. 2007 21:30
fdsafdfsdf
Elishka - 13. 8. 2007 19:34
Trička sem viděla a sou fakt moc pěkný.Chcu i pro svého bratra k narozeninám tož mi to všechno nevykupte do zítřka až s Maruškou přijedem!!!Moooc se těšíme